«Κατέφτασε» και στην Κρήτη ο «Μίνωας» - Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία

Κρήτη
«Κατέφτασε» και στην Κρήτη ο «Μίνωας» - Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το... χειμώνα μέσα στο καλοκαίρι έφερε ο "Μίνωας": Πως θα εξελιχθεί το σκηνικό του καιρού στο νησί, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα;

«Θύμα» του «Μίνωα» βρίσκεται από την προηγούμενη Πέμπτη ολόκληρη η χώρα, με τα φαινόμενα να εντείνονται από σήμερα στην Κρήτη.

Από το πρωί κιόλας του Σαββάτου, η βροχή έχει «σκεπάσει» το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, φέρνοντας το… χειμώνα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ σε αρκετές περιοχές της Κρήτης έχουν ήδη σημειωθεί ακόμη και καταιγίδες.

Σημειώνεται πως παρεμφερές με σήμερα θα είναι το σκηνικό του καιρού σε ολόκληρο το νησί μέχρι και την Τετάρτη, με βασικό χαρακτηριστικό τις βροχές και τις κατά τόπους καταιγίδες, οι οποίες, ωστόσο, αναμένεται να είναι μικρής διάρκειας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην Κρήτη το Σάββατο θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες είναι πιθανό το μεσημέρι και το απόγευμα να είναι κατά τόπους ισχυρές. Αναμένεται να υπάρξει βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειωθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News