Οι «ουρανοί άνοιξαν» στην Βιάννο στα μέσα Ιουνίου

Κρήτη
Οι «ουρανοί άνοιξαν» στην Βιάννο στα μέσα Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διανύοντας την 16η Ιουνίου και στην Βιάννο Ηρακλείου, ξημέρωσε μια ημέρα που δεν θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την καιρική αστάθεια του Σαββατοκύριακου και όχι μονο, επιβεβαιωθήκαν στο έπακρο και από νωρίς το πρωί έχουν σημειωθεί έντονες βροχοπτώσεις.

Οι «ουρανοί άνοιξαν»  στον μαρτυρικό Δήμο και οι καλλιέργειες ποτίστηκαν για τα καλά , δίνοντας μεγάλη ανακούφιση και στον αγροτικό κόσμο που έζησε ,αν μη τι άλλο, έναν χειμώνα με ανομβρία.

Παρακολουθήστε video από την περιοχή και τα σοκάκια που έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ρυάκια, όπως χαρακτηριστικά έχει καταγραφεί από την Ηχώ της Βιάννου.

Αναλυτικότερα ο καιρός στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο

Σάββατο πρωί:Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες! Όσο πιο δυτικά, νότια- νοτιοδυτικά βρισκόμαστε, τόσο η πιθανότητα για κάτι αξιόλογο αυξάνεται! Τα φαινόμενα θα έχουν την τάση να επεκταθούν ανατολικότερα.

Σάββατο μεσημέρι:Γρήγορα οι τοπικές βροχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. Όσο πιο βόρεια, δυτικά κι εσωτερικά βρισκόμαστε, τόσο η πιθανότητα για αξιόλογα φαινόμενα αυξάνεται! Πιθανές χαλαζοπτώσεις!

Σάββατο βράδυ:Δεν αποκλείεται να σημειωθούν διάσπαρτα φαινόμενα αρχικά, όμως σταδιακά αυτά θα σταματήσουν. Προς το ξημέρωμα τοπικές βροχές εκ νέου από τα νοτιοδυτικά!

Κυριακή :Κατά τόπους κυρίως σε εσωτερικά διαμερίσματα, τα φαινόμενα θα είναι έντονα! Πιθανές χαλαζοπτώσεις!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News