Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες... χαλαζοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας

Κρήτη
Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες... χαλαζοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι να περιμένουν για το Σαββατοκύριακο οι Κρητικοί

Ο καιρός μας κάνει… κόλπα και για τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδηλωθεί μία έντονη καιρική διαταραχή στο νησί με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα με ηλεκτρικές εκκενώσεις ακόμη όμως και χαλαζοπτώσεις.

Αν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η υγρασία , η δυσφορία ακόμη όμως και η αίσθηση της ζέστης.

Η αστάθεια στην Κρήτη ήρθε για να μείνει αναφέρουν χαρακτηριστικά οι meteokrites.gr: «Ξεκινάμε δυναμικά το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας!

Αυξημένη η υγρασία η δυσφορία και η αίσθηση της ζέστης τις επόμενες ημέρες, παρ' όλο ότι η θερμοκρασία θα είναι σχετικά χαμηλή!

Προσοχή! Κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα, θα έχουμε ηλεκτρικές εκκενώσεις, ενώ δεν αποκλείονται χαλαζοπτώσεις»!

Αναλυτικότερα ο καιρός στην Κρήτη

Σάββατο πρωί:Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες! Όσο πιο δυτικά, νότια- νοτιοδυτικά βρισκόμαστε, τόσο η πιθανότητα για κάτι αξιόλογο αυξάνεται! Τα φαινόμενα θα έχουν την τάση να επεκταθούν ανατολικότερα.

Σάββατο μεσημέρι:Γρήγορα οι τοπικές βροχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. Όσο πιο βόρεια, δυτικά κι εσωτερικά βρισκόμαστε, τόσο η πιθανότητα για αξιόλογα φαινόμενα αυξάνεται! Πιθανές χαλαζοπτώσεις!

Σάββατο βράδυ:Δεν αποκλείεται να σημειωθούν διάσπαρτα φαινόμενα αρχικά, όμως σταδιακά αυτά θα σταματήσουν. Προς το ξημέρωμα τοπικές βροχές εκ νέου από τα νοτιοδυτικά!

Κυριακή :Κατά τόπους κυρίως σε εσωτερικά διαμερίσματα, τα φαινόμενα θα είναι έντονα! Πιθανές χαλαζοπτώσεις!

Για περισσότερα στοιχεία πατήστε εδώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News