default-image

Η κατασκήνωση "Άνω Πόλις" στον Ορθόδοξο Λόγο

Κρήτη
Η κατασκήνωση "Άνω Πόλις" στον Ορθόδοξο Λόγο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατασκήνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης "Άνω Πόλις" είναι το θέμα που θα απασχολήσει τον «Ορθόδοξο Λόγο».

Η εκπομπή προβάλλεται την Κυριακή 17 Ιουνίου από τις 15:30 έως και τις 16:30 το μεσημέρι στην ΚΡΗΤΗ TV.

Η χαρά και η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού έφτασαν. Η "Άνω Πόλις" περιμένει όλες τις φίλες και τους φίλους για τις νέες κατασκηνωτικές περιόδους του Καλοκαιριού 2018.

Στην εκπομπή αναδεικνύεται η αξία της επαφής των νέων με τη φύση και της ομαδικής συνύπαρξής τους στο πλαίσιο κάθε κατασκηνωτικής περιόδου. Παρέχονται πληροφορίες για τις εγγραφές και για διάφορα λειτουργικά θέματα, που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς και τα παιδιά, για να αποτελέσει η Κατασκήνωση την χαρά και την ευτυχία όλων, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Από κείμενο νεαρής κατασκηνώτριας, στο οποίο καταγράφονται οι εντυπώσεις της κατά τη συμμετοχή της στη περίοδο των μικρών κοριτσιών, στην κατασκήνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

"...Εγώ προσωπικά θα την ονόμαζα Κατασκήνωση «της πρώτης φοράς». Κατά πρώτον, εδώ ήρθα πρώτη φορά, εξομολογήθηκα πρώτη φορά, καθάρισα τουαλέτες πρώτη φορά, πότισα χωράφια πρώτη φορά, έφυγα απ’ το σπίτι μου πρώτη φορά για τόσο πολύ διάστημα, κοιμήθηκα πρώτη φορά σε μια σκηνή με πολλά κορίτσια... όμως το σημαντικότερο είναι ότι έκανα πραγματικές φίλες! Και λέγοντας φίλες, δεν εννοώ μόνο τα κορίτσια της σκηνής μου! Όοοχι! Και την αρχηγό και την υπαρχηγό και τον μάγειρα και τις ομαδάρχισσες και άλλα κορίτσια!

Ο χώρος της Κατασκήνωσής μας είναι πανέμορφος! Η παιδική χαρά στέκει διακριτικά με τις κούνιες και τις τραμπάλες της αλλά και με το διακριτικό της συντριβανάκι. Εδώ περνάω πανέμορφα, γιατί εδώ υπάρχει συναγωνισμός, συνεργασία, αγάπη, φιλία, τραγούδια."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News