Κρήτη

Digital Media Awards 2018: Καλύτερο τοπικό site το neakriti.gr!

Η... χρυσή ομάδα του neakriti.gr γιορτάζει τα 7 DIME βραβεία της και σας ευχαριστεί

Όταν οι κόποι σου και η σκληρή δουλειά δικαιώνονται, τότε έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι υπερήφανος για το αποτέλεσμα!

Και το αποτέλεσμα;

Τέσσερα Gold, ένα Silver και δύο Bronze, συνολικά επτά βραβεία, ήταν το αποτέλεσμα της χτεσινής βραδιάς στον Ιππόδρομο Αθηνών και στην τελετή απονομής των βραβείων DIME - Digital Media Awards.

Πρόκειται για την 5η διοργάνωση των Digital Media Awards (DIME), τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στα Ψηφιακά Μέσα και Εκδόσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το neakriti.gr ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια έχοντας, περισσότερο άγνοια, παρά γνώση του ψηφιακού κόσμου, αλλά είχαμε όραμα και πίστη στο στόχο μας.

Και από ότι φαίνεται, κάναμε το «θαύμα» μας, βραβευόμενοι για το περιεχόμενό μας, για τη δημοσιογραφική μας επάρκεια, για την ουσία της δουλειάς μας!

Ελένη Κοκοσάλη - Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ιωάννα Δημητρίου - Αντιπρόεδρος του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ανδριανή Αγγελιδάκη - Director neakriti.gr

Ας δούμε τα βραβεία αναλυτικά:

neakriti.gr: Gold βραβείο ως το καλύτερο τοπικό site!

Το neakriti.gr πήρε το... χρυσό ως το καλύτερο τοπικό ειδησεογραφικό site (Best Local Site) σε όλη τη χώρα, και σας ευχαριστούμε, γιατί καθημερινά εσείς μας ανεβάζετε στην κορυφή! Τώρα, λοιπόν, αυτό ήρθε να αποδειχθεί και εμπράκτως, αφού μετά από επιλογή των ειδικών στο χώρο του διαδικτύου, το βραβείο για το καλύτερο τοπικό site ανήκει σε εμάς και σε όλους εσάς!

«Θα σας πω ένα μυστικό: Πριν από 2, περίπου, χρόνια που ξεκινήσαμε αυτή η ομάδα στο neakriti.gr, δεν ξέραμε τίποτα από site, δεν ξέραμε τίποτα απολύτως. Αλλά είχαμε πάρα πολύ πάθος και θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που θα απολαμβάνουν πάρα πολύ οι αναγνώστες μας. Και μάλλον το καταφέραμε και ευχαριστούμε πάρα πολύ και την Atcom που συνεργαστήκαμε και φτιάξαμε ένα super site.» Ανδριανή Αγγελιδάκη - director neakriti.gr

neakriti.gr: Gold βραβείο για το ρεπορτάζ «Προσφυγική Κρίση - Αποστολή στην Ειδομένη»

Το δύσκολο ρεπορτάζ του Λευτέρη Κουμαντάκη, το οποίο αποτύπωσε μοναδικά η κάμερα του Νίκου Χαλκιαδάκη, δικαιώθηκε, καθώς έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία του καλύτερο ρεπορτάζ (Best Original Reporting), για το περιεχόμενό του. Και το να επιβραβεύεται το περιεχόμενό μας, είναι για εμάς το καλύτερο βραβείο! Επιλέξαμε να βγούμε «έξω» από την Κρήτη, να ταξιδέψουμε στη Μυτιλήνη και να ακολουθήσουμε τα «βήματα» των προσφύγων και, από ότι φαίνεται, το αποτέλεσμα δικαιώθηκε.

«Για εμάς αυτό το βραβείο είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είναι για μια δημοσιογραφική αποστολή στη Μυτιλήνη και στην Ειδομένη με το Νίκο Χαλκιαδάκη και το Λευτέρη Κουμαντάκη και βραβευόμαστε ακριβώς για το περιεχόμενο της δουλειάς μας.», Ανδριανή Αγγελιδάκη - director neakriti.gr

neakriti.gr: Gold βραβείο για το φωτορεπορτάζ «Καλάμι: Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ στο χωριό που σταμάτησε ο χρόνος»

Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Χαλκιαδάκη κάθε μέρα σας «μεταφέρει» σε κάθε σημαντική είδηση που συμβαίνει στην Κρήτη, αυτή τη φορά σας «ταξίδεψε» στο Καλάμι, το χωριό που ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει... Και μαζί με την ελεύθερη, ποιητική γραφή του Χριστόφορου Παπαδάκη, το neakriti.gr κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου φωτορεπορτάζ (Best Photo - Storytelling). Ένα χρυσό βραβείο για την επιλογή μας να «φωτίσουμε» κι άλλες πτυχές της ζωή μας, μέσα από μία διαφορετική, καλλιτεχνική ματιά.

«Ένα μεγάλο μπράβο και προσωπικά ένα ευχαριστώ στο συνάδελφο Νίκο Χαλκιαδάκη και το Χριστόφορο Παπαδάκη. Για εσάς είναι άγνωστα πρόσωπα, όμως για εμένα είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά, είναι η ομάδα μου. Και σε αυτή την περίπτωση δεν κάναμε hardcore δημοσιογραφία, αλλά είχαμε μια πιο ποιητική προσέγγιση των πραγμάτων.», Ανδριανή Αγγελιδάκη - director neakriti.gr

neakriti.gr: Gold βραβείο για τα blogs των δημοσιογράφων

Το τέταρτο βραβείο του neakriti.gr είναι αφιερωμένο στους δημοσιογράφους του, καθώς η κριτική επιτροπή των Dime, με πρόεδρο την Helen Konstantopoulos, μας έδωσε ακόμη ένα χρυσό, διακρίνοντάς μας ως το site με τα καλύτερα blogs (Best Vertical / Thematic Blogs). Μέσα από τα blogs οι δημοσιογράφοι μας, εκφράζουν τις ιδέες, τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους και αυτό το βραβείο, λοιπόν, ανήκει στην υπογραφή τους. Γιατί στο neakriti.gr οι δημοσιογράφοι υπογράφουν τα άρθρα και τα ρεπορτάζ, με το ονοματεπώνυμό τους.

«Τα σημερινά βραβεία μας ενθαρρύνουν και μας δεσμεύουν να είμαστε στο πλευρό κάθε χρήστη, κάθε λεπτό από κάθε οθόνη. Και συνεχίζουμε!», Ελένη Κοκοσάλη - Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV.

Ιωάννα Δημητρίου - Αντιπρόεδρος του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ελένη Κοκοσάλη - Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ειρήνη Νικολοπούλου - Δημοσιογράφος, Ανδριανή Αγγελιδάκη - Director neakriti.gr

Ιωάννα Δημητρίου - Αντιπρόεδρος του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ελένη Κοκοσάλη - Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ειρήνη Νικολοπούλου - Δημοσιογράφος, Ανδριανή Αγγελιδάκη - Director neakriti.gr

neakriti.gr: Silver βραβείο για την καλύτερη καμπάνια

Το ασημένιο βραβείο για την καλύτερη επικοινωνιακή καμπάνια (Best Launch & Re-launch Campaign) ανήκει στο neakriti.gr, γιατί δε σταματάμε να σας μιλάμε για αυτό που αγαπάμε, με ένα τρόπο που έγινε αντιληπτό το πόσο παθιασμένοι είμαστε με την δουλειά μας. Και δουλειά μας είναι η ενημέρωσή σας, αφού κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι, χάρη σε εσάς, τους αναγνώστες μας.

neakriti.gr: Bronze βραβείο για την κατηγορία «Αθλητισμός»

Μέσα από δεκάδες υποψηφίους, το neakriti.gr κατάφερε να διακριθεί, αποσπώντας το μπρονζέ βραβείο για τη θεματική του ενότητα «Αθλητισμός» (Best Vertical / Thematic Blogs). Πρόκειται για ένα πλήρες αθλητικό site «μέσα» στο site μας, που παρέχει πληροφορίες όχι μόνο για τις αγαπημένες ομάδες της Κρήτης και της Ελλάδας, αλλά και του διεθνούς αθλητισμού και «πίσω» του διαθέτει μία μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα έμπειρων αθλητικών δημοσιογράφων. Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελεί μία από τις κατηγορίες μας με καθημερινές... πρωτιές στην προτίμησή σας.

neakriti.gr: Bronze βραβείο για το app

Το μπρονζέ βραβείο του neakriti.gr για την καλύτερη εφαρμογή για τα κινητά και τα tablet (Best App, Smartphone or Tablet) πηγαίνει στους τεχνικούς του, αφού έχουν δημιουργήσει μία εφαρμογή γρήγορη και ευέλικτη για να «φέρνουμε» το neakriti.gr πιο κοντά σε εσάς. Με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία, σας «φέρνουμε», όπου κι αν βρίσκεστε, την ενημέρωση... στα χέρια σας!

Eνημέρωση με σεβασμό προς τους αναγνώστες μας, με σεβασμό προς όλους εσάς

Για το neakriti.gr αυτά τα βραβεία αποτελούν μία «υπόσχεση» στους αναγνώστες μας, ότι θα συνεχίσουμε ασκούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με τον ίδιο ενθουσιασμό, με το ίδιο πάθος: Το πάθος για άμεση, αντικειμενική, αμερόληπτη ενημέρωση. Και πάνω από όλα, για ενημέρωση με σεβασμό προς τους αναγνώστες μας, με σεβασμό προς όλους εσάς.

Γιατί, χάρη σε εσάς φτάσαμε στην κορυφή!

Και συνεχίζουμε...

Η ομάδα του neakriti.gr

Δείτε το βίντεο από την τελετή βράβευσης:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια