Digital Media Awards 2018: Καλύτερο τοπικό site το neakriti.gr!

Κρήτη
Digital Media Awards 2018: Καλύτερο τοπικό site το neakriti.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η... χρυσή ομάδα του neakriti.gr γιορτάζει τα 7 DIME βραβεία της και σας ευχαριστεί

Όταν οι κόποι σου και η σκληρή δουλειά δικαιώνονται, τότε έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι υπερήφανος για το αποτέλεσμα!

Και το αποτέλεσμα;

Τέσσερα Gold, ένα Silver και δύο Bronze, συνολικά επτά βραβεία, ήταν το αποτέλεσμα της χτεσινής βραδιάς στον Ιππόδρομο Αθηνών και στην τελετή απονομής των βραβείων DIME - Digital Media Awards.

Πρόκειται για την 5η διοργάνωση των Digital Media Awards (DIME), τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στα Ψηφιακά Μέσα και Εκδόσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το neakriti.gr ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια έχοντας, περισσότερο άγνοια, παρά γνώση του ψηφιακού κόσμου, αλλά είχαμε όραμα και πίστη στο στόχο μας.

Και από ότι φαίνεται, κάναμε το «θαύμα» μας, βραβευόμενοι για το περιεχόμενό μας, για τη δημοσιογραφική μας επάρκεια, για την ουσία της δουλειάς μας!

Ελένη Κοκοσάλη - Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ιωάννα Δημητρίου - Αντιπρόεδρος του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ανδριανή Αγγελιδάκη - Director neakriti.gr

Ας δούμε τα βραβεία αναλυτικά:

neakriti.gr: Gold βραβείο ως το καλύτερο τοπικό site!

Το neakriti.gr πήρε το... χρυσό ως το καλύτερο τοπικό ειδησεογραφικό site (Best Local Site) σε όλη τη χώρα, και σας ευχαριστούμε, γιατί καθημερινά εσείς μας ανεβάζετε στην κορυφή! Τώρα, λοιπόν, αυτό ήρθε να αποδειχθεί και εμπράκτως, αφού μετά από επιλογή των ειδικών στο χώρο του διαδικτύου, το βραβείο για το καλύτερο τοπικό site ανήκει σε εμάς και σε όλους εσάς!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News