Άναψαν τα... αίματα για τα έργα στο πολύπαθο κέντρο σε «Ώρα Αιχμής»

Κρήτη
Άναψαν τα... αίματα για τα έργα στο πολύπαθο κέντρο σε «Ώρα Αιχμής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έργα ανάπλασης στο κέντρο του Ηρακλείου έγιναν η αιτία για να ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς στο πλατό της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV ανάμεσα στο αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Γιάννη Αναστασάκη και καταστηματάρχες από τους υπό ανάπλαση δρόμους.

Τα «αίματα άναψαν» όταν η συζήτηση πήγε στο κομμάτι των χρονοδιαγραμμάτων αλλά και της πιθανότητα απομάκρυνσης των περιπτέρων από την λεωφόρο Δικαιοσύνης με καταστηματάρχες και περιπτερούχους να κάνουν λόγο για οικονομική καταστροφή αλλά και για το πόσο η τελική εικόνα θα είναι αυτή που έχει παρουσιάσει σε μακέτα η δημοτική αρχή.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος υπογράμμισε ότι από κοινού με τον Δήμαρχο Ηρακλείου λαμβάνει την ευθύνη της μεγάλης καθυστέρησης που καταγράφεται στο έργο.

Την ίδια ώρα οι καταστηματάρχες οδεύουν όπως υπογράμμισαν σε οικονομική καταστροφή καταλογίζοντας στην παρούσα δημοτική αρχή μεγάλη έλλειψη ευαισθησίας.

Στην διάρκεια της εκπομπής η ένταση ήταν δεδομένη με τα πυρά να έχουν ως στόχο την δημοτική αρχή για τον τρόπο με τον οποίο εκτελεί το έργο όσον αφορά την πορεία του αλλά και το μέχρι τώρα ποσοστό της ολοκλήρωσης του

Εκτός από τους καλεσμένους στο πλατό της εκπομπής «Ώρα αιχμής» υπήρξε απευθείας σύνδεση με το εργοτάξιο στην οδό Ίδης με καταστηματάρχες αλλά και περιπτερούχους που μετέφεραν την δική τους αγωνία προς την δημοτική αρχή του Ηρακλείου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμά από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News