Γιορτή Αιμοδοσίας στην Αλικαρνασσό

Κρήτη
Γιορτή Αιμοδοσίας στην Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χορούς, βραβεύσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους στο περιθώριο της αιμοδοσίας και της ενημέρωσης, θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας στην Αλικαρνασσό, η διαδικτυακή ομάδα «Εμείς & εμείς (γυναίκες μόνο) και ο Αιματοκρήτης

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου, στην Ν. Αλικαρνασσό, στο χώρο του 2ου-5ου Δημοτικού Σχολείου (Μαυσώλου 105, Ν. Αλικαρνασσός) και ώρες 10:00-13:30, σε συνεργασία με το 1ο και 2ο-5ο σχολεία Ν. Αλικαρνασσού και τον σύλλογο ΑΙΜΑΤΟΚΡΉΤΗ 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί και να πάρει πληροφοριακό υλικό για την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά μυελού των οστών και τη δωρεά οργάνων. Ιατροί και εξειδικευμένοι εθελοντές του "Αιματοκρήτη" θα είναι στη διάθεσή σας για να λύσουν οποιαδήποτε απορία.

 Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί και να δώσει σίελο για να γίνει δωρητής μυελού οστών.

Παράλληλα με την αιμοδοσία, πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, σε μια "γιορτή" διαφορετική από τις άλλες! Μια γιορτή αιμοδοσίας!

Το χορευτικό συγκρότημα του κ. Σκεπάρνη θα γεμίσει την εκδήλωση με κρητικό χρώμα. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις αιμοδοτών και ανθρώπων/φορέων που έχουν συνεισφέρει στην προαγωγή του θεσμού της αιμοδοσίας στο Νομό Ηρακλείου.

Από την Κρήτη, στον κόσμο, για την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News