Κρήτη

Silver Alert για τον Γ. Μπαλτζάκη - Μήπως τον έχετε δει;

Όσο οι μέρες περνούν τόσο η αγωνία κορυφώνεται για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον αγνοούμενο συνταξιούχο Γιώργο Μπαλτζάκη, τα ίχνη του οποίου δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και ο ίδιος έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 30 Μαΐου.Για την υπόθεση, έχει εκδοθεί Silver Alert με την επισήμανση ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και φυσικά με τα στοιχεία του 74χρονου που έφυγε από τις Πατέλες για να πάει μία βόλτα με τα χρήματα της σύνταξης μάλιστα πάνω του, αλλά δεν επέστρεψε από τότε.

Οι δικοί του έχουν κινήσει «γη και ουρανό» για τον εντοπισμό του δίχως όμως να έχει υπάρξει αποτέλεσμα τόσο στις δικές τους έρευνες όσο και από πλευράς των αρχών.

 

Όπως είχε αναφέρει η σύζυγος του κ.Μπαλτζάκη στο neakriti.gr «επειδή έφυγε έχοντας πάνω του κάποια χρήματα της σύνταξης φοβάμαι ότι τον παρακολούθησαν ή τον χτύπησαν σε κάποια περιοχή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Κάποιοι μας λένε ότι τον είδαν στον Κατσαμπά, την Αλικαρνασσό ή τα Χανιά όπου δεν έχει πάει ποτέ, αλλά αυτά δεν ισχύουν».


Οι μαρτυρίες δεν βοήθησαν την οικογένεια αλλά ούτε τις αρχές καθώς ο 75χρονος παραμένει άφαντος βυθίζοντας τους συγγενείς του σε απόγνωση.

Σχόλια