Όταν ο διάσημος Άντονι Μπουρντέν γευόταν ρακές και αντικριστό στην Κρήτη

Κρήτη
Όταν ο διάσημος Άντονι Μπουρντέν γευόταν ρακές και αντικριστό στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια κρητικά φαγητά είχαν ενθουσιάσει το διάσημο σεφ που "έφυγε" από τη ζωή σοκάροντας τον πλανήτη.

Ο θάνατος του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν «πάγωσε» τον πλανήτη καθώς ήταν γνωστός για την απίστευτη  ικανότητά του να «ανακαλύπτει» λιχουδιές σε όλο τον κόσμο, τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του αλλά και το ξεχωριστό χιούμορ του.

Πολλοί θυμούνται και το πέρασμά του από την Κρήτη όταν το 2009 γευόταν τη χανιώτικη μπουγάτσα, αλλά και το οδοιπορικό που πραγματοποίησε στα χωριά του νησιού όπου ενθουσιάστηκε δοκιμάζοντας χοχλιούς, χορταρικά αλλά και το φημισμένο αντικριστό.

Γεύτηκε ρακή και αντικριστό

Μάλιστα στη διάρκεια των εκπομπών του στην Κρήτη εμφανίστηκε αρκετές φορές να δοκιμάζει να χρησιμοποιήσει το όπλο αλλά και να πίνει αρκετά ποτηράκια με ρακή που τον κερνούσαν οι ντόπιοι. 

Όπως είπε ο άτυχος σεφ δοκιμάζοντας τα κρητικά φαγητά: «Ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ότι περίμενα από την επίσκεψή μου στην Ελλάδα. (Πιάτο) φτιαγμένο από απλά συστατικά και τις πιο σπιτικές συνταγές… ένα θεσπέσιο γεύμα».

Μάλιστα όταν οι ντόπιοι του έδειχναν όλα τα κόλπα για να καταφέρει να φάει σαλιγκάρια ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ: «Το καλό φαγητό… αξίζει λίγη προσπάθεια».

https://www.youtube.com/watch?v=Fl1ATvBrNwc?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News