default-image

Απαντήσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, μέσω του Ράδιο 98,4.

Κρήτη
Απαντήσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, μέσω του Ράδιο 98,4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν θα επιβαρύνουν τα χρέη των Ενώσεων στις τσέπες των παραγωγών, είπε σήμερα ο Υφυπουργός, απαντώντας στους φόβους που οι ίδιοι εκφράζουν, βασιζόμενοι σε πληροφορίες που διαρρέουν από στελέχη του χώρου. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα αυτό ήταν ένα εκ των οποίων κινητοποίησαν τους Αγροτικούς Συλλόγους της Κίνησης των Μπλόκων που πριν από λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν στον κόμβο Πεζών κι ετοιμάζουν νέα συγκέντρωση παγκρήτιου χαραχτήρα, αυτή τη φορά στην περιφέρεια 13 Ιουνίου.

Αναφορικά με τις προτάσεις της Κομισιόν για τη μείωση των ενισχύσεων διεμήνυσε ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κάνει το καλύτερο δυνατό στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης που είναι ανοικτή. Ο Βασίλης Κόκκαλης  είπε ότι οι επαγγελματίες αγρότες δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Εξελίξεις ή αλλαγές ωστόσο διαφαίνονται για τους ετεροαπασχολούμενους, με το θέμα ωστόσο να είναι ανοικτό.

Μιλώντας για τη στήριξη του αμπελώνα και του ελαιώνα, θέμα του συνεδρίου στον Προφήτη Ηλία όπου θα  βρίσκεται, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα δημιουργίας νέων ελληνικών ποικιλιών αλλά και στο μέτρο 4.1 που θα τρέχει από το Σεπτέμβριο για το νερό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News