«Γιορτή της γης» στο Αρκαλοχώρι

Κρήτη
«Γιορτή της γης» στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου διοργανώνει το τριήμερο δράσεων με τίτλο "Γιορτή της γης", το Σάββατο 30 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Αρκαλοχωρίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Στέφανο Ψυλλάκη στο Ράδιο 98,4.

Στο παραπάνω πλαίσιο μάλιστα, προσκαλεί τις επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή τοπικών προϊόντων να συμμετέχουν στην 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων.

Η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.

Αναλυτικά το τριήμερο θα πραγματοποιηθούν, διανομή και ανταλλαγή σπόρων, εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, παρουσιάσεις-ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, θέατρο σκιών, γαστρονομία-λαογραφία και παραδοσιακό κρητικό γλέντι.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην έκθεση θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να διαφημίσουν και να προβάλουν τα προϊόντα τους, εντελώς Δωρεάν, στους εκατοντάδες επισκέπτες του 3ημέρου σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

- Δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση έχουν όλες οι επιχειρήσεις του Ν.Ηρακλείου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή τοπικών προϊόντων.

- Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει. Η παραχώρηση του χώρου και του σχετικού εξοπλισμού είναι εντελώς Δωρεάν για όλους τους εκθέτες!

- Κατά την διάρκεια της έκθεσης επιτρέπεται μόνο η προώθηση των προϊόντων ( προβολή , διανομή φυλλαδίων , γευστικές δοκιμές, διανομή δειγμάτων κλπ. ). Απαγορεύεται αυστηρά η πώληση προϊόντων!

- Ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης : 17:00 έως 22:00 ( Σάββατο 30/6, Κυριακή 1/7 & Δευτέρα 2/7 ).

- Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6944 225612 ( Σμυρνάκης Μανόλης ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News