Κρήτη

Χάρη στην... Ελπίδα, βρέθηκε ο φοιτητής που είχε γράψει το σημείωμα αυτοκτονίας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του νεαρού φοιτητή που αγνοείτο εδώ και μέρες και είχε σημάνει συναγερμό στις αρχές σήμερα καθώς είχε εντοπιστεί σημείωμα στο οποίο και σύμφωνα με τις πληροφορίες ανέφερε ότι επρόκειτο να θέσει τέρμα στη ζωή του.


Τελικά όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός, περίπου 25 ετών, είδε τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΜΑΚ, την Ελπίδα και αντιλήφθηκε την κινητοποίηση με τις έρευνες, που επικρατούσε στην περιοχή των Σπηλίων. Εμφανίστηκε λοιπόν ενώπιον των διασωστών και σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο αιγυπτιακό υδραγωγείο στην περιοχή των Σπηλίων.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, δίνοντας έτσι και τέλος στην αγωνία που έζησαν όλα αυτά τα 24ώρα οι δικοί του άνθρωποι.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Συναγερμός είχε σημάνει στις αρχές του Ηρακλείου, αφούο νεαρός άνδρας είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικό του πρόσωπο βρήκε το σημείωμα μέσα στο σπίτι του νεαρού άντρα.

Στο σημείωμα, αναφερόταν η περιοχή των Σπηλίων μετά την Κνωσό και για τον λόγο αυτό οι έρευνες εστιάστηκαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Η αστυνομία ειδοποίησε άμεσα την ΕΜΑΚ και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ερευνώντας εξονυχιστικά την ευρύτερη περιοχή.

Σχόλια