default-image

Όλες οι νέες εξελίξεις για τους e-πλειστηριασμούς στο Direct

Κρήτη
Όλες οι νέες εξελίξεις για τους e-πλειστηριασμούς στο Direct

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την 1η Μαΐου, το ηλεκτρονικό σφυρί χτυπά πλέον και για χρέη προς το δημόσιο προκαλώντας απανωτά εμφράγματα στους εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες.

Πώς η υλοποίηση μιας εκ των βασικών μνημονιακών δεσμεύσεων για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης αποτελεί ανοιχτή απειλή, με τις πληροφορίες να λένε πως πλέον το δημόσιο μπορεί για χρέη από 500 ευρώ και πάνω να προχωρά  με ένα κλικ σε πλειστηριασμούς κινητών και ακίνητων περιουσιών. Πώς η πρώτη κατοικία φέρεται απροστάτευτη παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις από υπουργείο οικονομικών και Μαξίμου.

Πώς υπό το πρόσχημα των λεγόμενων στρατηγικών κακοπληρωτών , οικονομικά ευάλωτες ομάδες απειλούνται από την νέα τάξη πραγμάτων. Το ηχηρό όχι των εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων του Ηρακλείου στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με διαδικασίες εξπρές.

Η αγωνία τους για κοινωνικό “μπουρλότο”, η ύστατη έκκληση προς την κυβέρνηση. Ποια η στάση και θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το ντόμινο αντιδράσεων, η ασάφεια, τα ψιλά γράμματα και η έλλειψη κοινωνικής πολιτικής για ένα φλέγον ζήτημα για την Ελλάδα.

Απόψε κοντά μας αναζητώντας απαντήσεις:

Μαρία Δαριβιανάκη, Δικηγόρος

Μανόλης Κουμαντάκης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Direct την Τρίτη 13 Μαΐου στις 23:00 με την Στέλλα Τερζάκη στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News