Το μεγάλο στοίχημα της πύρινης λαίλαπας

Κρήτη
Το μεγάλο στοίχημα της πύρινης λαίλαπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καλοκαιρινή σαιζόν αποτελεί πλέον γεγονός και η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για να επιχειρήσει να επέμβει οπουδήποτε χρειαστεί. Δεκάδες τα περιστατικά κάθε χρόνο που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν αποκλειστικά και μόνο πυρκαγιές.

Σίγουρα το μεγάλο στοίχημα είναι η μείωση και ο έλεγχος της πύρινης λαίλαπας, ωστόσο σε συνεργασία με την ειδική μονάδα αντιμετώπισης καταστροφών, τη γνωστή ΕΜΑΚ, θα κληθεί να προχωρήσει ακόμα στη διάσωση συνανθρώπων μας.

Τροχαία ατυχήματα, εγκλωβισμένοι τουρίστες, διασώσεις σε φαράγγια και δύσβατα σημεία με τη συνεργασία των αρχών να θεωρείται επιβεβλημένη.

Παρά τα όποια προβλήματα βάζει διαχρονικά η πολιτεία, ΕΜΑΚ και πυροσβεστική, έχουν προχωρήσει στην υλοποίηση ενός σχεδιασμού προκειμένου οι επιχειρήσεις τους να στεφθούν με επιτυχία στην υπηρεσία των πολιτών και των ξένων επισκεπτών της Κρήτης.

Η εκπομπή Direct φέρνει στο προσκήνιο τον σχεδιασμό των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Οι επικεφαλής τους προτρέπουν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά κατά την θερινή περίοδο και δίνουν συμβουλές για ένα αναίμακτο καλοκαίρι.

Στο πλατό της εκπομπής:

Μανώλης Δαμουλάκης, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηρακλείου

Γιώργος Τσικαλάς, Διοικητής 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης

Direct την Τετάρτη στις 6 Ιουνίου στις 23:00 με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News