Συλλήψεις για ναρκωτικά με διαφορά λίγων ωρών σε Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι

Κρήτη
Συλλήψεις για ναρκωτικά με διαφορά λίγων ωρών σε Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε λίγες ώρες και μάλιστα σε τρεις διαφορετικούς νομούς, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τελικά να συλλάβουν τελικά τέσσερις άντρες, ελληνικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά συνελήφθη ένας 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων πραγματοποίησαν έλεγχο στον άντρα και βρήκαν πάνω του μικροποσότητα κάνναβης. Οι έρευνες όμως συνεχίστηκαν και στο σπίτι του 29χρονου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Εκεί επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Συλλήψεις στη Χερσόνησο

Στο Δήμο Χερσονήσου εντοπίστηκαν δύο άτομα τα οποία είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά, ωστόσο πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις και οι συλλήψεις έγιναν διαφορετική χρονική στιγμή.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου συνέλαβαν έναν 20χρονο ελληνικής καταγωγής, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Τετάρτη οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαινε ένας 46χρονος, στην περιοχή της Χερσονήσου. Η αστυνομία και πάλι έβγαλε… «λαβράκι». Μέσα στο Ι.Χ. βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.     

Μέρα – μεσημέρι σύλληψη στο Λασίθι

Το μεσημέρι της Τρίτης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι 47χρονου ντόπιου. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 γραμμάρια κάνναβης και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Τα δελτία τύπου της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, προχθές (29.05.2018) το βράδυ στα Χανιά 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 29χρονο κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 29χρονου από αστυνομικούς της Ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.»

«Συνελήφθησαν, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 46 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας προχθές (29.05.2018) το βράδυ συνελήφθη ο 20χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πρωινές ώρες χθες (30.05.2015) συνελήφθη ο 46χρονος διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.»

«Συνελήφθη, προχθές (29.05.2018) το μεσημέρι στο Λασίθι 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 47χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 γραμμάρια κάνναβης και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News