Κρήτη

Αποχαιρετούν τον ποδηλάτη - Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ μια γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται στο δυστύχημα

Στα χέρια της αστυνομίας έχει πέσει τις τελευταίες ώρες μία γυναίκα που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την υπόθεση της τροχαίου δυστυχήματος την περασμένη Τετάρτη στα Χανιά με θύμα έναν ποδηλάτη που υπέκυψε και ενώ ήταν στην άσφαλτο, στα βαριά τραύματα του.

Η προσαγωγή έγινε πριν από μερικές ώρες ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα που προσήχθη, ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Επίσης στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει και το αυτοκίνητο που σύμφωνα με τις μαρτυρίες  εμπλέκεται στην μοιραία σύγκρουση.

Σήμερα το τελευταίο αντίο


Στο μεταξύ το κλίμα είναι βαρύ στα Χανιά καθώς σήμερα αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο ποδηλάτη. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3:30μ.μ. από τον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονα Αμπεριάς και θα ταφεί στο κοιμητήριο του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Μετά το τελευταίο δυστύχημα η συλλογικότητα διαμαρτύρεται για τα θύματα των τροχαίων καθώς δεν πρόκειται για το μόνο ποδηλάτη που είχε σκοτωθεί αφού πριν δύο μήνες ένα ακόμη άτομο στα Χανιά είχε παρασυρθεί και τραυματιστεί θανάσιμα μετά από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο.


Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook
Η συλλογικότητα «ΠοδηΛάτρεις»
Την φετινή πανσέληνο του Μαΐου δεν μπορούμε παρά να
- θρηνούμε για δεκάδες θύματα των τροχαίων εγκλημάτων,
- οργιζόμαστε με την αδιαφορία της Πολιτείας και των υπευθύνων,
- μεταβάλλουμε την χαλαρότητα σε εγρήγορση
Την φετινή πανσέληνο του Μαΐου συγκεντρωνόμαστε όλοι οι ποδηλάτες στην Πλατεία Αγοράς σε μια βουβή ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας για τα τροχαία ατυχήματα. Για να μην ξεχνάμε ούτε τα θύματα, ούτε τους υπεύθυνους για αυτά.
Τρίτη 29/5 στις 19.31 στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς
Σημείωση: Η εκδήλωση που είχε ανακοινωθεί προηγούμενα ακυρώνεται λόγω των συνθηκών.

Σχόλια