Ευχάριστα νέα για τον μοναδικό επιζώντα της ναυτικής τραγωδίας στα Σφακιά

Κρήτη
Ευχάριστα νέα για τον μοναδικό επιζώντα της ναυτικής τραγωδίας στα Σφακιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν περάσει 5 ημέρες από το τραγικό δυστύχημα στα Σφακιά, όπου σκάφος χτύπησε στα βράχια και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 άνθρωποι και ένα τέταρτο άτομο να τραυματιστεί.

O ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων και η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, γεγονός που σκορπά αισιοδοξία στο ιατρικό προσωπικό και βέβαια στην οικογένεια του που όλες αυτές τις ημέρες βιώνει το δικό της «Γολγοθά», συγκλονισμένη και από τον χαμό των 3 ανδρών.

«Ο άνθρωπος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μας και σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πάρει εξιτήριο, όμως η κατάσταση της υγείας του βαίνει καλώς», ανέφερε στο neakriti.gr η Διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων κ. Μπαρδάτσου.

Πάντως τα βλέμματα εξακολουθούν να είναι στραμμένα στον μοναδικό επιζώντα του ναυτικού δυστυχήματος στο Σφακιά, ο οποίος και αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στην μοιραία σύγκρουση του σκάφους με τραγική κατάληξη στα βράχια.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματίας είναι θέμα ημερών να πάρει εξιτήριο, προκειμένου αμέσως μετά να πάρει… σκυτάλη, η κατάθεση του μάρτυρα.

Ενώ αναφορικά με το σκάφος, και σήμερα ομάδα πραγματογνωμόνων επισκέπτεται εκ νέου τα Σφακιά για μία δεύτερη αυτοψία στο σκάφος.

«Το σκάφος βρίσκεται σε ασφαλές μέρος στην ξηρά και σήμερα πραγματογνώμονες θα προχωρήσουν σε μία δεύτερη έρευνα που θα σχετίζεται κυρίως με το μηχανικά μέρη του ταχύπλοου», ανέφερε στο neakriti.gr ο λιμενάρχης Χανίων κ. Πασσάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News