Νεκρός ποδηλάτης στα Χανιά - Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Κρήτη
Νεκρός ποδηλάτης στα Χανιά - Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Χανιά. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε οδό κοντά στα δικαστήρια με θύμα έναν ποδηλάτη που υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του.

Το τροχαίο έγινε στη 1 το μεσημέρι, στην συμβολή των οδών Τσόντου Βάρδα και Καποδιστρίου, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι υπήρξε σύγκρουση με διερχόμενο όχημα. 

Αποτέλεσμα ήταν να σωριαστεί στο έδαφος αιμόφυρτος ο 57χρονος ποδηλάτης.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν τάχιστα στο νοσοκομείο τον άνδρα, ωστόσο τα τραύματα στο κεφάλι του αποδείχτηκαν θανάσιμα και ο ίδιος είχε υποκύψει στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο "χτύπησε" τον ποδηλάτη.  Η οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το θύμα του τροχαίου και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι η ίδια σταμάτησε  και αφού διαπίστωσε ότι είναι καλά, έφυγε.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Τσόντου Βάρδα, στην περιοχή Δικαστηρίων.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος των Χανίων οδηγεί στα Δικαστήρια και αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της πόλης ο οποίος έχει πολλά σταυδροδρόμια και κατά καιρούς έχουν γίνει πολλά ατυχήματα, αλλά και δυστυχήματα. Μάλιστα, στις 19 Μαρτίου είχε χάσει τη ζωή του ένας 79χρονος έπειτα από τη σύγκρουση δύο οχημάτων. Ο ίδιος ήταν πεζός.

Τέλος, στο νομό Χανίων το Μάρτιο, άλλος ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αγροτικό όχημα. 

Δυστυχώς οι νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης από αρχές του έτους μέχρι σήμερα αγγίζουν τους 19.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News