Υπόθεση Λεμπιδάκη: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της μάντρας

Κρήτη
Υπόθεση Λεμπιδάκη: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της μάντρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας, κατέθεσε ο κατηγορούμενος 44χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας όπου κρατείτο από τους απαγωγείς ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Η αίτηση έρχεται οκτώ μήνες μετά την φυλάκιση, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της μάντρας δίπλα στον ΒΟΑΚ, λίγα χιλιόμετρα δυτικά της πόλης του Ρεθύμνου προς Χανιά. στη γέφυρα Ζουρίδι, όπου και εντοπίστηκε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου μάλιστα, περί τα μέσα Μαρτίου, συναντήθηκαν ο 44χρονος κρατούμενος με τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπiδάκη μετά από αίτημα του 44χρονου κατηγορούμενου που έγινε αποδεκτό από τον επιχειρηματία.

Ο 44χρονος φέρεται στις αρχές Μαΐου να μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις από τις φυλακές Αλικαρνασσού, στο ΠαΓΝΗ, όπου εμφάνισε καρδιολογικό πρόβλημα. Οι γιατροί θεωρούν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε κάποια μικροεπέμβαση, ενώ από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα, παραμένει νοσηλευόμενος στη μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Ωστόσο, ο 44χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας, μέσω των συνηγόρων του κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης και άρση της προσωρινής κράτησης η οποία και να αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους, αφού φέρεται να επιθυμεί τη μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News