Αυτός είναι ο τυχερός που κέρδισε το 5άρι στο Τζόκερ

Κρήτη
Αυτός είναι ο τυχερός που κέρδισε το 5άρι στο Τζόκερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τύχη χαμογέλασε για έναν Ιεραπετρίτη που με μόλις 4 ευρώ σε δελτίο του Τζόκερ, κατάφερε να κερδίσει συνολικά 27.000 ευρώ «πιάνοντας» τους 5 αριθμούς αλλά όχι το Τζόκερ.

Σίγουρα η ζωή του θα ήταν διαφορετική εάν έπιανε και τον χρυσό αριθμό του Τζόκερ,  αφού θα τον... περίμεναν 2 εκατομμύρια εύρω.

Σύμφωνα με την κ. Βουζουνεράκη, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου που παίχτηκε το τυχερό 5άρι: "Ο τυχερός είναι οικογενειάρχης, ιδιωτικός υπάλληλος και σίγουρα τα λεφτά θα πάνε σε καλή μεριά. Προκαλεί συνεχώς την... Τύχη του, παίζει κάθε βδομάδα Τζόκερ και όπως αποδείχτηκε αυτήν την φορά. εκείνη του χαμογέλασε".

Να σημειωθεί επίσης ότι το συγκεκριμένο πρακτορείο είναι γουρλίδικο και όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια και στο παρελθόν έχουν πέσει τυχερά δελτία με τους παίκτες να κερδίζουν και πιο μεγάλα ποσά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΠΑΠ, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν εννιά επιτυχίες, εκ των οποίων οι τρεις αντιστοιχούν σε ένα τυχερό δελτίο. Η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των € 9.153,89.

Ανάμεσα τους βρίσκεται και αυτό το τυχερό πρακτορείο, Βουζουνεράκη Καλλιόπη – Βουζουνεράκης Ιωάννης, στο οποίο παίχτηκε το δελτίο.

Τα υπόλοιπα δελτία παίχτηκαν στη Λευκωσία, στη Λάρνακα, στην Επανομή στη Θεσσαλονίκη, στη Θήβα και στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ της Κυριακής είναι οι εξής: 5, 11, 12, 18, 23 και Τζόκερ ο αριθμός 19.

Πάντως μετά από πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να μοιράσει τουλάχιστον 2.600.000 ευρώ στην επόμενη κλήρωση, αυτή της Πέμπτης, 24 Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News