Τα λόγια του 6χρονου Νίκου μετά την περιπέτεια με το κρασί: Σπίτι μου,σπιτάκι μου...

Κρήτη
Τα λόγια του 6χρονου Νίκου μετά την περιπέτεια με το κρασί: Σπίτι μου,σπιτάκι μου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψε στο σπίτι του μετά την πολυήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο.

Μια ημέρα που σίγουρα θα θυμάται για πάντα, ήταν η χθεσινή για την οικογένεια του μικρού Νίκου που πριν από εβδομάδες κατανάλωσε ποσότητα κρασιού στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένως στην εντατική μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η κατάσταση της υγείας του 6χρονου αγοριού είναι πλέον αρκετά καλή μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας και οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν το πράσινο φως για να πάρει εξιτήριο το παιδί από την παιδιατρική του νοσοκομείου και να επιστρέψει επιτέλους σπίτι του.

Οι στιγμές μάλιστα που ακολούθησαν στο σπίτι της οικογένειας, στους Στόλους του Δήμου Γόρτυνας ,αν μη τι άλλο συγκινητικές, όπως τις περιγράφει ο πατέρας, κ. Οικονομάκης στο neakriti.gr.

«Επιτέλους πήραμε το Νικόλα και φύγαμε από το νοσοκομείο. Το παιδί μάλιστα όταν φθάσαμε στο σπίτι τις, περνώντας το κατώφλι του σπιτιού του αναφώνησε: Σπίτι μου, σπιτάκι μου, σπιτοκαλυβάκι μου. Πραγματικά δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτήν την στιγμή», αναφέρει συγκινημένος ο πατέρας του ανήλικου παιδιού.

«Ακόμη δεν του έχουμε κάνει καμία αναφορά για το τι συνέβη. Και εμένα και την μητέρα του μας ενδιαφέρει το παιδί να συνέλθει τελείως και όλα τα άλλα έρχονται . Περάσαμε έναν εφιάλτη που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω. Εγώ νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα και αυτό χάρη στην πιο ευχάριστη εξέλιξη που έχει να κάνει με την κατάσταση του παιδιού μου. Όσο για το αίτιο, το μπουκάλι το κρασί, το οποίο άνοιξε και κατανάλωσε τρία κρασοπότηρα, το έχω πλέον σε ασφαλές σημείο», προσθέτει ο κ. Οικονομάκης.

Το παιδί θα παραμείνει στο σπίτι για κάποιες μέρες ακόμη μέχρι να αναρρώσει τελείως, με την οικογένεια πλέον μετά και την μεγάλη περιπέτεια που έζησε το προηγούμενο διάστημα, να προσπαθεί να συνέλθει και να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News