default-image

Αυξήσεις στα πρόστιμα για την αφισορρύπανση

Κρήτη
Αυξήσεις στα πρόστιμα για την αφισορρύπανση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρχονται πλαίσια και έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ

Την αυστηροποίηση του κανονιστικού πλαισίου για ανάρτηση αφισών εκτός τειχών στο Ηράκλειο εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αντιδήμαρχος της καθαριότητας, όπως ο ίδιος λέει στο Ράδιο 98,4.

«Πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις έγκαιρα πριν μπούμε στην καλοκαιρινή περίοδο με τις δεκάδες εκδηλώσεις και τις αφίσες σε παράταξη πάνω σε στύλους, δέντρα, γέφυρες και γεφυράκια» επισημαίνει.

Την ίδια ώρα συνεργεία της Υπηρεσίας εδώ και μία εβδομάδα αποκαθηλώνουν αφίσες από το Νότιο Διαμέρισμα, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς οι συμβασιούχοι ενόψει και της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων στις 8 Ιουνίου έχουν πάρει τις άδειες και τα ρεπό τους.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, λέει ότι ανάσα στην υπηρεσία, που αντιμετωπίζει τις αυξημένες ανάγκες με ανάκληση αδειών και ρεπό του μόνιμου προσωπικού και μετατάξεις από την ανακύκλωση, θα είναι η θετική απόφαση του Δικαστηρίου για την παράταση του εργασιακού βίου των συμβασιούχων όπως και το άνοιγμα του προγράμματος του ΟΑΕΔ περί Κοινωφελούς Εργασίας με οκτάμηνες Συμβάσεις, αλλά σε βάθος Ιουλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News