default-image

Νέα επίθεση σε ανήλικο παιδί από αδέσποτο σκύλο

Κρήτη
Νέα επίθεση σε ανήλικο παιδί από αδέσποτο σκύλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίνεται πως έχει παραγίνει το κακό με τα αδέσποτα στο Ηράκλειο. Τις προάλλες ένας μεγαλόσωμος σκύλος,  δάγκωσε ένα κοριτσάκι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο.

Το παιδί, σύμφωνα με την μαρτυρία της μαμάς,  επέβαινε στο μηχανάκι με την ίδια σε στενό  κοντά στην Πλατεία Σινάνη, όταν ξαφνικά σκυλιά έτρεξαν προς το μέρος του δικύκλου.

Τότε το λυκόσκυλο, όρμησε αφηνιασμένο και με τα κοφτερά του δόντια σε κλάσματα δευτερολέπτου δάγκωσε  στο πόδι την ανήλικη.

Το δάγκωμα όπως ήταν φυσικό , προκάλεσε έντονο πόνο στην μικρή με την μητέρα της να προσπαθεί να την καθησυχάσει όσο αυτό ήταν εφικτό και τελικά μάνα και κόρη να καταλήγουν στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών . 

Η γυναίκα όπως ήταν φυσικό ενημέρωσε τους αρμόδιους του κυνοκομείου, που ευθύς αμέσως πήγαν και περισυνέλλεξαν το αδέσποτο από την συγκεκριμένη περιοχή, ωστόσο το παιδί εξακολουθεί να ταλαιπωρείται καθώς η πληγή στο πόδι του δεν λέει να κλείσει. 

Το κακό με τα αδέσποτα πάντως έχει παραγίνει και όπως μου ανέφεραν στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν συμβεί μέσα σε ελάχιστες μέρες 4 απανωτές επιθέσεις…

Θέμα διαχρονικό βέβαια αλλά γιατί θα πρέπει να φωλιάζει ο φόβος σε μικρούς και μεγάλους κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με ζώα παρατημένα στον δρόμο, χωρίς βεβαία και τα ίδια τα τετράποδα να ευθύνονται που βρέθηκαν μόνα και απροστάτευτα απο τη μία στιγμή στην άλλη.

Πάντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά τα περιστατικά επιθέσεων από αδέσποτα σε ανυποψίαστους πολίτες στην πόλη του Ηρακλείου .

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News