Θερμό Σαββατοκύριακο με βουτιές και 36άρια στο νησί μας!

Κρήτη
Θερμό Σαββατοκύριακο με βουτιές και 36άρια στο νησί μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύεται η θερμοκρασία στην Κρήτη καθώς "έρχεται" μίνι- καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του καθώς το θερμόμετρο παίρνει την ανιούσα και όλοι δρόμοι «οδηγούν» στην… παραλία. Όχι μόνο οι επόμενες ημέρες αλλά και το Σαββατοκύριακο αναμένεται θερμό στην Κρήτη με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 36 βαθμούς Κελσίου στο Ηράκλειο!

Σε άλλες περιοχές ωστόσο υπάρχει πιθανότητα βροχής καθώς πρόκειται για ανοιξιάτικα τερτίπια του καιρού. Παράλληλα αναμένεται και υψηλή συγκέντρωση σκόνης στην Κρήτη.

Σήμερα στο Ηράκλειο η μεγαλύτερη θερμοκρασία αναμένεται στα Μάλια και τον Κρουσώνα όπου ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο ωστόσο θα αγγίξει ακόμα και τους 36 βαθμούς(!) για να πέσει και πάλι στους 25 την Κυριακή. Ασθενείς νότιοι άνεμοι θα πνέουν ευνοώντας τις βουτιές στις παραλίες, ενώ στη συνέχεια θα στραφούν σε δυτικούς.

Πιο δροσερά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αποδεικνύονται τα Χανιά με 28 βαθμούς Κελσίου μέγιστη θερμοκρασία σήμερα. Την Πέμπτη θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου, για να πέσει πάλι το Σαββατοκύριακο, ενώ θα πνέουν ασθενείς βορειοδυτικοί άνεμοι.

Στους 28 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στο Ρέθυμνο με τη θερμοκρασία να «εκτοξεύεται» στους 32 βαθμούς το Σάββατο, ενώ θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 5 μποφόρ

Αγ. Νικόλαος

Ζέστη και άνοδος του θερμόμετρου από σήμερα στον Άγιο Νικόλαο όπου ο υδράργυρος θα «δείξει» 32 βαθμούς. Το Σάββατο θα «εκτοξευτεί» στους 35 βαθμούς.

Ιεράπετρα

Στην Ιεράπετρα σήμερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί ως 23 βαθμούς Κελσίου ωστόσο τις επόμενες τρεις ημέρες θα φτάσει ως τους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Μοίρες

Αίθριος καιρός και θερμοκρασίες από 31-32 βαθμούς αναμένονται από σήμερα μέχρι και το Σαββατοκύριακο στη Μεσσαρά.

Στους 27 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στην Παλαιόχωρα ενώ τις επόμενες ημέρες το θερμόμετρο θα «σκαρφαλώσει» στους 29 -31 βαθμούς με μικρή ωστόσο πιθανότητα βροχής το Σάββατο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News