Κρήτη

«Καλός» ο Απρίλιος για την οικονομία τοπικά

Ζωοδότης ο τουρισμός σύμφωνα με το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Μιλώντας στο Ράδιο 98,4 για την πορεία της οικονομίας στην τοπική αγορά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μανόλης Αλιφιεράκης, λέει πως το μήνα Απρίλιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα το πρόσημο ήταν θετικό και με την ελπίδα ισχυρότερη την τρέχουσα περίοδο καθώς εισήλθαμε στην τουριστική περίοδο που την τροφοδοτεί οικονομικά.

Εκδήλωση με θέμα: «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης και το Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 18.00 μμ. στην Αίθουσα «Καστελλάκη» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ιδιαίτερη η αναφορά του Μανόλη Αλιφιεράκη στη συνεισφορά του Πανεπιστήμιου στην επιχειρηματικότητα μέσω της καινοτομίας.

«Από την Οικοτεχνία στην Επιχειρηματικότητα»
Σε δεύτερη εκδήλωση και στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου, στις 18:30μμ, στο Astoria (Πλατεία Ελευθερίας), ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Από την Οικοτεχνία στην Επιχειρηματικότητα».
Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τη δυναμική και τις προοπτικές της Οικοτεχνίας καθώς και για τα υποστηρικτικά εργαλεία για την επιτυχημένη μετάβαση στην επιχειρηματικότητα.

Σχόλια