Τι αποκαλύπτει ο γιος για τον πατέρα του που αυτοκτόνησε και τι οι φίλες της αγνοούμενης εγκύου

Κρήτη
Τι αποκαλύπτει ο γιος για τον πατέρα του που αυτοκτόνησε και τι οι φίλες της αγνοούμενης εγκύου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης της 37χρονης εγκύου, η οποία εξαφανίστηκε από το Ρέθυμνο, όπου διαμένει μόνιμα, στις 2 Μαΐου. Μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού που κυοφορεί, τέσσερα 24ωρα μετά την εξαφάνιση της 37χρονης αγνοούμενης, τα... στόματα άνοιξαν, με το στενό περιβάλλον της να θεωρεί ότι ο αυτόχειρας έκανε κακό στην κοπέλα, πριν τελικά προβεί στο απονενοημένο διάβημα...

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν μιλώντας στην εκπομπή “Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη φίλες της αγνοούμενης Ντέσι Ιλίεβα, ο φίλος της - ο οποίος ήταν παντρεμένος, με παιδιά - δεν ήθελε με τίποτα η 37χρονη να κρατήσει το μωρό.

Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω εκπομπή, όταν η μητέρα της 37χρονης εγκύου πληροφορήθηκε ότι ο σύντροφός της αυτοκτόνησε, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ότι εκείνος είχε σκοτώσει την κόρη της!

Τι υποστήριξε ο γιος του νεκρού συντρόφου της 37χρονης αγνοούμενης

Εξάλλου, ο μεγάλος γιος τού φίλου της Ντέσι, μιλώντας στην εκπομπή “Τούνελ”, ισχυρίστηκε ότι αφενός δε γνώριζε για την εγκυμοσύνη της 37χρονης και αφετέρου ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας του αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο ίδιος είχε γνωρίσει την αγνοούμενη και δεν είχε παρατηρήσει προβλήματα στη σχέση που είχε συνάψει με τον πατέρα του. Είπε ακόμη ότι ξαφνιάστηκε όταν έμαθε ότι είχε εξαφανιστεί. Εξάλλου, επισήμανε ότι, όταν τον ενημέρωσαν για την αυτοκτονία του πατέρα του, αρχικά θεώρησε ότι του έκαναν πλάκα! Ο ίδιος φέρεται να δυσκολεύεται να πιστέψει το τραγικό τέλος που είχε ο πατέρας του, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, λίγα λεπτά πριν βάλει τέλος στη ζωή του είχαν συνομιλήσει στο τηλέφωνο, ακούγοντάς τον ήρεμο. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε, μόνο εκείνος ξέρει...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγάλος γιος του αυτόχειρα.

Έρευνες των Αρχών στην περιοχή Πρέβελη.

Σύμφωνα με την επίμαχη εκπομπή, η αγνοούμενη έδωσε τελευταία φορά σημείο ζωής στη μητέρα της και μια φίλη της το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Συγκεκριμένα, η Ντέσι Ιλίεβα τις είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε με τον φίλο της σε ταβέρνα σε δάσος. Μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή ανέφερε ότι το ζεύγος κατευθυνόταν προς τις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, οι Ρεθυμνιώτες συνηθίζουν να αποκαλούν “δάσος” το φοινικόδασος του Πρέβελη, στα νότια του νομού Ρεθύμνου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι Αρχές φέρονται να έστρεψαν τις έρευνές τους για τον εντοπισμό της 37χρονης στην περιοχή Πρέβελη.

Το δίλημμα

«Δεν είχε επιλογή. Λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε έπρεπε να κρατήσει το παιδί, αλλιώς δε θα είχε άλλη ευκαιρία να μείνει έγκυος. Βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό δίλημμα», ανέφερε με νόημα στενή φίλη της.

Εξάλλου, σύμφωνα με φίλη της αγνοούμενης Ντέσι, η ίδια τηλεφώνησε στον σύντροφο της 37χρονης, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο χωριό του, στον Κεραμέ Ρεθύμνου, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να συνεννοηθεί μαζί του λόγω κακού σήματος. «Δεν πίστευα στα αφτιά μου όταν έμαθα πως κρεμάστηκε ένα τέταρτο μετά από αυτό το τηλεφώνημα. Τότε σκέφτηκα πως, για να κάνει κάτι τέτοιο, προηγουμένως είχε κάνει κακό στην Ντέσι», είπε χαρακτηριστικά η φίλη της 37χρονης εγκύου.

«Ο σύντροφός της έκανε σαν παλαβός και προσπαθούσε να την πείσει να το ρίξει... Κάποια στιγμή τσακώθηκαν άγρια... Τότε της είπε πως έψαχνε για όπλο. Είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί για ιατρικές εξετάσεις. Εκείνη δε φάνηκε και την κάλεσα στο τηλέφωνο. Τότε μου είπε πως θα πήγαιναν για φαγητό κάπου έξω από το Ρέθυμνο. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε την επομένη. Το τηλέφωνό της απενεργοποιήθηκε και δεν είχαμε ξανά νέα της. Τις επόμενες μέρες, που εγώ και άλλοι γνωστοί συναντήσαμε τον σύντροφό της και τον ρωτήσαμε πού είναι η Ντέσι, εκείνος μας απάντησε πως έφυγε για τη Γερμανία...», δήλωσε χαρακτηριστικά φίλη της 37χρονης Βουλγάρας.

Η μαρτυρία της μάνας της 37χρονης

Συγκεκριμένα, η μητέρα της 37χρονης - η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της - αγωνιώντας για την τύχη της κόρης της, πήρε τηλέφωνο τον φίλο της ρωτώντας να μάθει γι’ αυτήν. Σύμφωνα με τη μητέρα της Ντέσι, εκείνος της είπε πως η 37χρονη είχε ταξιδέψει στη Γερμανία για να δει κάποιες φίλες της.

«Επέμενα πως δεν έχει φίλες στο εξωτερικό και μετά τ’ άλλαξε και μου είπε πως μπορεί να ήταν στη Βουλγαρία ή στη Θεσσαλονίκη. Πού θα πήγαινε χωρίς λεφτά αφού δεν είχε πληρωθεί από τη δουλειά της; Χωρίς να πάρει μαζί της ούτε ένα ρούχο; Χωρίς να κλειδώσει το σπίτι της; Μας έλεγε ψέματα...», δήλωσε με νόημα η μητέρα της αγνοούμενης, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

«Κλαίω και παρακαλάω τους αστυνομικούς να μου πουν κάτι... Τι απέγινε το παιδί μου; Ποιος θα με βοηθήσει να τη βρω;», συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 37χρονης, η οποία - σύμφωνα με την εκπομπή - το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν την ενημέρωσαν για την αυτοκτονία του συντρόφου της κόρης της ήταν ότι εκείνος την είχε σκοτώσει!

Η μητέρα της Ντέσι έφτασε εσπευσμένα στην Κρήτη και το Ρέθυμνο, όπου ζούσε εδώ και χρόνια η κόρη της, αφού ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της. Στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 37χρονη, υπήρχαν παιχνίδια και μωρουδιακά - προφανώς - για το κοριτσάκι το οποίο κυοφορεί η Ντέσι. Όπως ανέφερε, λοιπόν, η μητέρα της αγνοούμενης, η κόρη της την είχε επισκεφτεί πριν λίγο καιρό στη Βουλγαρία ζητώντας τη συμβουλή της. Ειδικότερα, φέρεται να της είπε ότι ήθελε όσο τίποτα άλλο να κρατήσει το μωρό, ωστόσο ήταν προβληματισμένη από το ότι ο σύντροφός της ήταν κάθετα αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο. «Περίμενε κοριτσάκι. Της είπα να το κρατήσει και εμείς θα τη βοηθούσαμε...», είπε η μητέρα της, προσθέτοντας με δάκρυα στα μάτια: «Μόνο να ζει, τίποτα άλλο δε θέλω, να ζει...».

Εξάλλου, εκτός από τη μητέρα της 37χρονης Βουλγάρας, προβληματισμό προκαλούν και οι ισχυρισμοί φίλων της. «Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της είπε ξεκάθαρα πως δεν ήθελε το μωρό. Εκείνη σκεφτόταν να το ρίξει και την παρακαλούσαμε να μην το κάνει αυτό. Ήταν κρίμα...», είπε στην εκπομπή “Τούνελ” φίλη της αγνοούμενης. Σύμφωνα με τις φίλες της Ντέσι, η 37χρονη είναι μια χαρούμενη και χαμογελαστή κοπέλα, η οποία ωστόσο ερωτεύτηκε «τον λάθος άνθρωπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News