default-image

Ανοίγουν οι πόρτες για επεμβάσεις 100άδων ασθενών – Νέα χειρουργική αίθουσα στο Βενιζέλειο

Κρήτη
Ανοίγουν οι πόρτες για επεμβάσεις 100άδων ασθενών – Νέα χειρουργική αίθουσα στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμπρακτη στήριξη στους ασθενείς με την έναρξη λειτουργίας νέας χειρουργικής αίθουσας στο νοσοκομείο.

Τέλος στην μακρά αναμονή των ασθενών που έχουν προγραμματιστεί για τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις (τουλάχιστον σε ορισμένες κλινικές) επιδιώκει η διοίκηση του Βενιζέλειου νοσοκομείου με στόχο και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μετά την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και την αύξηση των κλινών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα ξεκινάει τη δραστηριότητα της η 6η χειρουργική αίθουσα στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου σε συνεργασία με την 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης και το Υπουργείο Υγείας.

Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το άνοιγμα της νέας χειρουργικής αίθουσας, θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της λίστας χειρουργείου και την αύξηση του ρυθμού της χειρουργικής δραστηριότητας. Πιο συγκεκριμένα, με την προσθήκη αυτή αναμένεται επιπρόσθετα να χειρουργηθούν περίπου 500 ασθενείς ανά έτος.

Το άνοιγμα της νέας χειρουργικής αίθουσας περιλαμβάνεται στην προσπάθεια της Διοίκησης για τη νέα εποχή στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο» ενώ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του εκλιπόντος στελέχους κ. Καραντινού, Διευθυντή Αναισθησιολογίας που συμμετείχε ενεργά τόσο στη διαμόρφωση του νέου κανονισμού χειρουργείου όσο και στην κατανομή του χειρουργικού χρόνου για την εν λόγω αίθουσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News