Θρίλερ με την εξαφάνιση της εγκύου μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της - Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία

Κρήτη
Θρίλερ με την εξαφάνιση της εγκύου μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της - Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αποκαλύπτει η μητέρα της αγνοούμενης εγκύου μετά την δραματική κατάληξη που είχε ο αυτόχειρας σύντροφος της 37χρονης.

Με τις ώρες να κυλούν βασανιστικά για την οικογένεια της 37χρονης εγκύου που παραμένει αγνοούμενη από τις αρχές Μαΐου στο Ρέθυμνο, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς ο σύντροφος της Ιλίεβα Ντεσισλάβα, με καταγωγή το χωριό Κεραμές του Δήμου Αγίου Βασιλείου στα νότια του Ρεθύμνου, έβαλε τέλος στη ζωή του 4 μέρες μετά την εξαφάνιση της 37χρονης.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου, ενώ ο άντρας ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Για τη γυναίκα έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση «Silver Alert» από τη «Γραμμή Ζωής», έπειτα από εντολή της αστυνομίας.

Η τελευταία επικοινωνία

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου, η 37χρονη επικοινώνησε με τη μητέρα της και έκτοτε κανείς δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, καθώς το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Την ίδια ημέρα, μάλιστα, η 37χρονη φέρεται να ανέφερε ότι θα πήγαινε για καφέ με τον φίλο της.

Οι συγγενείς της 37χρονης γυναίκας συνεργάζονται με την τοπική αστυνομία αδημονώντας για κάποιο νέο από τον άνθρωπό τους.

Η αστυνομία με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, του λιμενικού και των εθελοντών Σαμαρειτών ερευνούν ακόμη και τις πιο δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές με βάση το σημείο όπου υπήρξε το τελευταίο στίγμα της 37χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία.

Τα νεότερα στοιχεία

Σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», το ζευγάρι κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του αυτόχειρα προς τις παραλίες της περιοχής νότια του χωριού Κεραμέ, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου.

Όπως διευκρινίστηκε στο «Τούνελ» οι ντόπιοι αποκαλούν «δάσος» το φοινικόδασος της Πρέβελης, σημείο που θα μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Κάτοικοι ανέφεραν ακόμη στην εκπομπή, πως θα πρέπει να ψαχτούν και τα εγκαταλειμμένα πηγάδια που βρίσκονται τριγύρω στο χωριό του αυτόχειρα.

Οι φίλες της αγνοούμενης εγκύου που δεν θέλησαν να φανούν τα πρόσωπα τους στην κάμερα από φόβο, αποκάλυψαν λεπτομέρειες που συγκλονίζουν.

Ο χρόνος σταμάτησε για την μητέρα της Ντέσι, όταν οι φίλες της την ειδοποίησαν για την εξαφάνιση της.

Το ταξίδι από τη Βουλγαρία στην Κρήτη της φάνηκε ατέλειωτο. Στο μυαλό της υπήρχαν μόνο βασανιστικά ερωτήματα. Τι απέγινε η κόρη της και το αγέννητο παιδί της….

Από το διαμέρισμα της Ντέσι στο Ρέθυμνο η μητέρα της μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ». Κάθε λέξη της πνιγόταν σε λυγμούς…

Παντού στο σπίτι υπήρχαν παιχνίδια και μωρουδιακά για το νέο μέλος που όλοι περίμεναν να σφίξουν στην αγκαλιά τους σε λίγους μήνες.

Λίγο καιρό πριν είχε επισκεφθεί τη μητέρα της στην Βουλγαρία και ζήτησε τη συμβουλή της. Της είπε πως ήθελε όσο τίποτα να κρατήσει το μωρό της. Ήταν όμως πολύ προβληματισμένη γιατί ο σύντροφος της δεν ήταν σύμφωνος με την επιλογή της να γεννηθεί το παιδί.

«Περίμενε κοριτσάκι. Της είπα να το κρατήσει και εμείς θα την βοηθούσαμε…» ανέφερε η μητέρα της. «Μόνο να ζει, τίποτα άλλο δεν θέλω, να ζει…» είπε με σπαραγμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News