default-image

Στις Μοίρες το τελευταίο αντίο για την μάνα την οποία έσφαξε ο γιος της

Κρήτη
Στις Μοίρες το τελευταίο αντίο για την μάνα την οποία έσφαξε ο γιος της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άτυχη Αγγελική Καπετανάκη έπεσε νεκρή, μετά από δεκάδες μαχαιριές από τα χέρια του ίδιου της του γιου

Στις Μοίρες γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τη γυναίκα που δολοφόνησε προ ημερών ο γιος της στη Νέα Σμύρνη, μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δυστυχώς για την Αγγελική Καπετανάκη το νήμα της ζωής της κόπηκε από τον άνθρωπο που έφερε η ίδια στον κόσμο, δεχόμενη μάλιστα δεκάδες μαχαιριές, από το σπλάχνο της.

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Κυριακής,  συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες Ηρακλείου .

Τραγική ειρωνεία και το γεγονός ότι η γυναίκα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία ανήμερα του εορτασμού της μητέρας.

Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε  όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά.

Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς. «Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε απλώς. Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα είδαν έναν άντρα να τους ανοίγει την πόρτα και αμέσως να πηγαίνει να κάθεται σε μία καρέκλα. Απέναντί του, σε μια άλλη καρέκλα, βρισκόταν το πτώμα μίας γυναίκας -της μητέρας του- σε αποσύνθεση. Τότε, ο 38χρονος τους ομολόγησε ότι την είχε σκοτώσει εκείνος, προ τριών ημερών, στις 7 Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News