Κρήτη

Χόρεψαν Κρητικά ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα Καμίλα!

Οι Κρητικοί παρέσυραν το πριγκιπικό ζεύγος που βρέθηκε στις Αρχάνες. Τόσο η Δούκισσα Καμίλα όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται πως έμαθαν πολύ γρήγορα τα βήματα του σιγανού και... έσυραν το χορό.

Έπιασαν λοιπόν τους χορευτές και ακολούθησαν πιστά τα βήματα του κρητικού χορού. Λίγο πριν φύγουν δηλαδή, αποφάσισαν να «κλέψουν» ακόμα περισσότερο τις εντυπώσεις, μπαίνοντας ανάμεσα στους χορευτές και δίνοντάς τον καλύτερό τους εαυτό.

Ξεσήκωσαν τα πλήθη, ενώ ξεσηκώθηκαν και οι ίδιοι αφού ξέχασαν κάθε πρωτόκολλο και έγιναν "ένα" με το πλήθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο διάδοχος ζήτησε έναν πιο δύσκολο χορό, αφού ο σιγανός θεωρείται από τους πλέον εύκολους κρητικούς χορούς.

Τα… στοιχήματα για το αν θα χορέψει το πριγκιπικό ζευγάρι Κρητικά, φαίνεται πως «έπεσαν» μέσα και είδαμε Κάρολο και Καμίλα να βιώνουν οι ίδιοι, αλλά και να χαρίζουν σε όλους εμάς μία αξέχαστη εμπειρία που θα μείνει στις μνήμες ανεξίτηλα.

Μάλιστα, αμφότεροι δε δίστασαν να δοκιμάσουν απ' όλα τα κεράσματα που είχαν φτιάξει οι κάτοικοι των Αρχανών: από γλυκά μέχρι αλμυρά εδέσματα. Παράλληλα, χαιρέτησαν δια χειραψίας πολλούς ανθρώπους  «σπάζοντας» έτσι το πρωτόκολλο.

 

Αμέσως μετά, το ζεύγος αποχώρησε από τις Αρχάνες κατευθυνόμενο στο αεροδρόμιο απ’ όπου θα πετάξουν για Μεγάλη Βρετανία.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια