Αδέσποτα σκυλιά κατασπάραξαν πρόβατα στην Καλλιθέα

Κρήτη
Αδέσποτα σκυλιά κατασπάραξαν πρόβατα στην Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαγριωμένα και πεινασμένα σκυλιά κατασπάραξαν τα πρόβατα 74χρονου στην Καλλιθέα - Αποκαρδιωτικές εικόνες αντίκρισε ο άτυχος κτηνοτρόφος

Άλλο ένα περιστατικό άγριας επίθεσης σκύλων με θύματα πρόβατα, έρχεται να προστεθεί στη λίστα, καθώς το τελευταίο διάστημα η συχνότητα των περιστατικών αυτών είναι αυξημένη

Το περιστατικό της άγριας επίθεσης έλαβε χώρα στην Καλλιθέα Ηρακλείου, με τον άτυχο 74χρονο κτηνοτρόφο, κ. Νικόλαο Μαραζάκη, να καταρρέει στην εικόνα των κατασπαραγμένων προβάτων του.

Τα αδέσποτα, πεινασμένα και εξαγριωμένα σκυλιά, σύμφωνα με τον ίδιο, εισέβαλαν σε περιφραγμένο χώρο που είχε τα πρόβατά του, τους επιτέθηκαν, προκαλώντας τους θανατηφόρα δαγκώματα.

Όπως ισχυρίζεται τα σκυλιά, είχαν ιδιοκτήτες, αλλά τώρα έχουν εγκαταλειφθεί και είναι πεινασμένα. Έσκαψαν το χώμα μπήκαν στον περιφραγμένο χώρο και επιτέθηκαν στα πρόβατα.

Ακαριαίο θάνατο βρήκαν τέσσερα μεγάλα πρόβατα και δύο αρνιά, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα κτηνοτρόφο.   

Ο 74χρονος συνταξιούχος του ΙΚΑ, ο οποίος λαμβάνει 360 ευρώ, λόγω ασθένειας, συμπλήρωνε το πενιχρό του εισόδημα με τα πρόβατα που είχε. Όπως ο ίδιος λέει στο neakriti.gr, απογοητευμένος «αν γλιτώσουμε από τα σκυλιά, δε θα γλιτώσουμε από τους κλέφτες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News