Κρήτη

Πήρατε μέρος στο Μαραθώνιο Κρήτης; Τυπώστε το δίπλωμα συμμετοχής σας!

Με απλό και γρήγορο τρόπο μέσα από τον υπολογιστής σας μπορείτε να δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του Μαραθώνιου Κρήτης 2018.

Επίσης, μπορείτε να τυπώσετε το δίπλωμα συμμετοχής σας καθώς και να δείτε ή να κατεβάσετε τις φωτογραφίες τερματισμού.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στον ιστότοπο της Διοργάνωσης:

http://crete-marathon.gr/gr/apotelesmata/apotelesmata-2018

Οι δρομείς του Μαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους και δωρεάν τις φωτογραφίες του αγώνα με τον χρόνο τερματισμού τους, επιλέγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο – μενού.

Οι συμμετέχοντες στα 2,5χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους, επιλέγοντας το παραπάνω μενού.  

Αποτελέσματα αγώνων 2018: «Αναζητήστε: το αγώνισμα και το όνομα ή τον αριθμό συμμετοχής σας. Πατήστε πάνω στο όνομα και δείτε τα στατιστικά στοιχεία της συμμετοχής σας, πάρτε το δίπλωμα και τις φωτογραφίες του τερματισμού σας»

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν και είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων είναι συνολικά πάνω από 5.000.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί την Τροχαία Χανιών, τους Κριτές των αγώνων, τον Ιατρικό Σύλλογο, τους Εθελοντές και Εθελοντικούς φορείς, τους Επαγγελματίες και τους Δημότες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τον ΣΔΥΧ, για την υποστήριξη των αγώνων και όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Σχόλια