Κρήτη

Φράκαρε το τελωνείο από μαϊμού προϊόντα

Καταστρέφονται τμηματικά μεγάλες ποσότητες προϊόντων απομίμησης

Και μπορεί οι αποθήκες να… φράκαραν από το πλήθος των εκατοντάδων χιλιάδων προϊόντων απομίμησης, όμως από την άλλη… λόγω της ασφυκτικής κατάστασης μπαίνει προσωρινά… διπλό μπλόκο στο όλο σύστημα του παραεμπορίου τόσο σε αποθήκες όσο και σε ύποπτες μεταφορές από την Αθήνα με προορισμό το νησί μας.

Πέρα από τις τρεις υποθέσεις που αποκαλύφθηκαν, άλλες τόσες επιχειρήσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο των υπηρεσιών του ΣΔΟΕ στην Κρήτη, οι οποίες ωστόσο τηρούν… στάση αναμονής.

Πέρα από τα προϊόντα μαϊμού, μπαίνει μπλόκο και στη διαδικασία διερεύνησης προϊόντων προέλευσης τα οποία εντοπίστηκαν πρόσφατα σε αποθήκη στο Ηράκλειο. Ακόμα και η διαδικασία του ελέγχου σκοντάφτει στην έλλειψη χώρου!

Το μεσημέρι, ξεκίνησαν διαδικασίες καταστροφής μεγάλων ποσοτήτων με προϊόντα μαϊμού  τα οποία κατασχέθηκαν μετά από έφοδο σε αποθήκη στα Καμίνια, η οποία είχε στοχοποιηθεί ως βασική πηγή εισαγωγής των προϊόντων.

Πέρα από τις επιτυχίες… αναζητείται τώρα… λύση ώστε οι αρμόδιες αρχές να συνεχίσουν απρόσκοπτα  το… ξήλωμα ολόκληρων βιομηχανιών παραγωγής προϊόντων απομίμησης και όχι μόνο.

 

 

Σχόλια