«Ξαναχτύπησαν» οι τουρίστες με τα… ταπεράκια

Κρήτη
«Ξαναχτύπησαν» οι τουρίστες με τα… ταπεράκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ξαναχτύπησαν», όπως όλα δείχνουν, οι τουρίστες με τα… ταπεράκια στην Κρήτη!

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό, όπως σχολιάζει ο κ. Γιώργος Νεραντζούλης, Προέδρος του Συλλόγου Εστιατόρων Αγίου Νικολάου και ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης στο οποίο έλαβε χώρα το εν λόγω γεγονός.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν από – περίπου - ένα μήνα, όταν μία παρέα 6 τουριστών επισκέφτηκε το κατάστημα του κ. Νεραντζούλη, έχοντας μαζί τους και τα… ταπεράκια με  το συσκευασμένο φαγητό τους!

Όπως σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, οι 6 τουρίστες «κάθισαν στο μαγαζί και ο καθένας είχε μαζί του συσκευασμένο το τάπερ με το φαγητό του. Μας παρήγγειλαν 6 μικρά νεράκια. Εμείς τους αφήσαμε και υποθέσαμε ότι μπορεί να έπαιρναν κάποιο αναψυκτικό, μπύρα, ή παγωτό, αλλά… πέσαμε έξω!»

Όπως αναφέρθηκε, το φαγητό - πιθανότατα - οι τουρίστες το είχαν μαζί τους από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν, με τον κ. Νεραντζούλη να σχολιάζει ότι τα προγράμματα all inclusive «κρατούν» μέσα στα ξενοδοχεία τους τουρίστες, με αποτέλεσμα να δέχεται πλήγμα η τοπική αγορά. «Ακούμε για εκατομμύρια τουρίστες που θα έρθουν στην Κρήτη, αλλά το θέμα είναι τι θα αφήσουν στην αγορά», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Νεραντζούλης.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε, μόλις χτες, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Ελούντα!

Δείτε τη συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News