Προσεύχονται να κερδίσει τη μάχη η 37χρονη που κατέρρευσε κάνοντας γυμναστική

Κρήτη
Προσεύχονται να κερδίσει τη μάχη η 37χρονη που κατέρρευσε κάνοντας γυμναστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πραγματική μάχη για την ζωή της δίνει η 37χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στην εντατική μονάδα του Βενιζέλειου νοσοκομείου, λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου και ενώ βρισκόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα και με τον διευθυντή της ΜΕΘ κ. Ανέστη Κιούλπαλη: «Η γυναίκα υπέστη μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, εξαιτίας δυσπλασίας των αγγείων και η κατάσταση της είναι πάρα πολύ σοβαρή με τα δευτερόλεπτα που περνούν να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα και τα περιθώρια για μια αχτίδα αισιοδοξίας να στενεύουν ολοένα και περισσότερο».

Μάλιστα όταν η 37χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο υπεβλήθη σε εξετάσεις αλλά η αιμορραγία στον εγκέφαλο ήταν τέτοιας έκτασης που δεν επέτρεπε στους γιατρούς περιθώρια να…επέμβουν.

Η οικογένεια της και όλοι όσοι τη γνωρίζουν ελπίζουν σε ένα ευχάριστο νέο τις επόμενες ώρες από τα χείλη των γιατρών, χωρίς ακόμη να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο αγαπημένο τους πρόσωπο, εντελώς ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη.

Να θυμίσουμε ότι όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και η γυναίκα είχε πάει στο γυμναστήριο να αθληθεί. Ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία , σωριάστηκε στο πάτωμα έχοντας χάσει τις αισθήσεις της.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα σε κωματώδη κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο από όπου και «δίνει» έναν μεγάλο αγώνα για τη ζωή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News