Δηλητηρίαση από αλκοόλη έδειξαν οι εξετάσεις για τον 6χρονο που... μέθυσε

Κρήτη
Δηλητηρίαση από αλκοόλη έδειξαν οι εξετάσεις για τον 6χρονο που... μέθυσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλεύει για την ζωή του το ανήλικο παιδί που κατανάλωσε κρασί.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύεται ο 6χρονος πιτσιρικάς, από τους Στόλους του Δήμου Γόρτυνας, ο οποίος αργά το βράδυ της Πέμπτης, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, από το Κέντρο Υγείας Χάρακα, έχοντας προηγουμένως καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Το παιδί υπεβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή και το ίδιο να είναι διασωληνωμένο.

«Ο 6χρονος ήρθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μας και αμέσως υπέβληθη στις αναγκαίες βιοπαθολογικές εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα που έχουμε στα χέρια μας, υπάρχουν ενδείξεις δηλητηρίασης από αλκοόλη αλλά αναμένουμε αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων για να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλα αίτια», αναφέρει στο neakriti.gr ο υποδιοικητής  κ. Φανουργιάκης.

Εφιαλτικές στιγμές, την ίδια ώρα βιώνει και το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, ενώ στους γονείς του σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έχουν αφεθεί ελεύθεροι, ώστε να βρίσκονται στο πλευρό του αγοριού τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα το παιδί και ενώ ήταν μέσα στο σπίτι, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, χωρίς όμως εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται κάποιος κοντά του.

Η κοινωνία της Κρήτης είναι αναστατωμένη με τα περιστατικά κατανάλωσης αλκοόλ, σε σχετικά μικρές ηλικίες και το συγκεκριμένο  έρχεται να προστεθεί στα κρούσματα κατανάλωσης αλκοόλ από 4 ανήλικους(15-17 ετών) την περασμένη Δευτέρα, τα οποία και σημειώθηκαν στο Σπήλι Ρεθύμνου με αποτέλεσμα οι ανήλικοι μεθυσμένοι να καταλήξουν στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου.

Και όλα αυτά ενώ οι μνήμες δεν έχουν σβήσει από τον χαμό της 16χρονης ΣτέλλαςΑκουμιανάκη στο Ρέθυμνο, μετά από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News