Κρήτη

Εξαιρετικά τυχερός ο 16χρονος που του καρφώθηκε σίδερο στο μηρό

Ένα άλμα που παραλίγο να έχει δυσάρεστη κατάληξη. Πώς είναι η κατάσταση του.

Καρφώθηκε στο σώμα του ένα μεγάλο κομμάτι σίδερο αλλά φαίνεται τελικά ότι είχε Άγιο. Ο λόγος για τον 16χρονο που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο πόδι στην προσπάθεια του να πηδήξει πάνω από τα κάγκελα του 6ου γυμνασίου στο Ηράκλειο, επι της Δουκός Μποφόρ.


Ο ανήλικος το απόγευμα της Τετάρτης λίγο μετά την εισαγωγή του στο ΠΑΓΝΗ, όπου και είχε σημάνει συναγερμός με μία μεγάλη ομάδα γιατρών να βρίσκονται σε ετοιμότητα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.
Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς , το αντικείμενο αφαιρέθηκε από το σώμα του χωρίς μάλιστα να πειραχτούν άλλα ζωτικά όργανα.


«Στάθηκε εξαιρετικά τυχερός ο ανήλικος .Το ξένο σώμα που είχε καρφωθεί στον μηρό του, αφαιρέθηκε ενώ αξίζει να τονιστεί και το γεγονός ότι όπως διαπίστωσαν και οι χειρουργοί , δεν είχαν πειραχτεί ούτε αρτηρίες, ούτε αγγεία. Μιλάμε πραγματικά για μια εξαιρετική περίπτωση με το νεαρό αγόρι να αποδεικνύεται τυχερός μέσα στην ατυχία του», ανέφερε στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του νοσοκομείου κ. Φανιουργιάκης.


Πλέον ο ίδιος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται χωρίς να εμπνέει ανησυχία.


Να σημειωθεί ότι χθες για τον απεγκλωβισμό του από τα κάγκελα του σχολείου στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση με την παρουσία πυροσβεστικής και την συνδρομή και την ΕΜΑΚ. Με πριόνια οι διασώστες έκοψαν τα κάγκελα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν το νεαρό, όπως και έγινε και με το σίδερο να έχει καρφωθεί στο σώμα του να τον μεταφέρουν τάχιστα στο νοσοκομείο.

Σχόλια