Ευχάριστα νέα για τους άστεγους στα Νεώρια μέσω Κίτρινης Αποστολής

Κρήτη
Ευχάριστα νέα για τους άστεγους στα Νεώρια μέσω Κίτρινης Αποστολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια υπόθεση που προκάλεσε συγκίνηση και πήρε πανελλήνιες διαστάσεις.

Διανύοντας καιρούς κρίσης, οι λέξεις ανθρωπιά, ευαισθησία, αλληλεγγύη, κατανόηση, εξακολουθούν να υφίστανται, πόσο δε μάλλον στην Κρήτη.

Το θέμα του neakriti.gr με τους άστεγους που διαμένουν σε σκηνές σε ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία του Ηρακλείου, στα ενετικά Νεώρια, το οποίο και πήρε πανελλήνιες διαστάσεις , δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε την Κίτρινη Αποστολή.

Στην ομάδα της Κρήτης που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με ένα και μοναδικό σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που δοκιμάζονται , χαρίζοντας παράλληλα χαμόγελα και αχτίδες αισιοδοξίας στην ζωή τους.

Χαρακτηριστική η συμβολή της και αυτήν την φορά . Αφού μέλος της Κίτρινης Αποστολής, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, όχι απλά ενδιαφέρθηκε, αλλά ανακοίνωσε ότι πλέον από αύριο(σήμερα) και για όσο διάστημα χρειαστεί θα προσφέρει φαγητό στο Δημήτρη και το Χρήστο , η ζωή των οποίων αν μη τι άλλο δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Και το παραμικρό καλό, που κάνουμε, θα μας ανταποδοθεί πολλαπλάσια.

Αίσωπος, 620-560 π.Χ., Αρχαίος μυθοποιός, δούλος εκ Φρυγίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι βρέθηκε λύση στο θέμα του φαγητού για τους 2 άστεγους που μένουν στα νεώρια στο λιμάνι του Ηρακλείου!! Ο φίλος της Κίτρινης Αποστολής και ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου Αυθεντικό Ψητοπωλειο Vasilis Korsavvas θα προσφέρει από αύριο και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί δωρεάν φαγητό στο Δημήτρη και το Χρήστο και τους ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι μας!!! Είναι κάποιες πράξεις και ενέργειες που μας χαροποιούν ιδιαίτερα και μας κάνουν να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο!! Τον ευχαριστούμε όλοι μας από καρδιάς!!

Καλό σας βράδυ!!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News