"Let’ s do it Greece" και στην Κρήτη - Γίνε εσύ η αλλαγή που περιμένεις!

Κρήτη
"Let’ s do it Greece" και στην Κρήτη - Γίνε εσύ η αλλαγή που περιμένεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Γίνε εσύ η αλλαγή που περιμένεις» και μην κάθεσαι κοιτώντας το τι… δεν γίνεται σ’ αυτή τη χώρα.

Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα της μεγαλύτερης ταυτόχρονης πανελλαδικής εθελοντικής περιβαλλοντικής δράσης «Let’ s do it Greece 2018» που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα σε τρία διαφορετικά μέρη της Κρήτης με σκοπό να καθαρίσουμε τη χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Χρυσή, Χερσόνησος και Δήμος Πλατανιά συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση, όλοι οι εθελοντές ενώνουν δυνάμεις και προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο!

Let’ s do it Greece στο Δήμο Πλατανιά

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Πλατανιά η εν λόγω περιβαλλοντική δράση, ταυτόχρονα με τις άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η δράση καθαρισμού στον Δήμο Πλατανιά θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου στις 10.00 πμ (κοινή ώρα έναρξης) και τα σημεία που θα καθαριστούν (με τα σημεία συνάντησης και τους συνεργαζόμενους φορείς) είναι τα εξής:

  1. Καθαρισμός πλατείας Πάνω Πλατανιά και ευρύτερης περιοχής

Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό - Αναπτυξιακό Σύλλογο Πλατανιά, β) Σύλλογο Επιχειρηματιών - Καταστηματαρχών Δήμου Πλατανιά “Ο Ιάρδανος”, γ) Περιβαλλοντική Ομάδα Γυμνασίου Πλατανιά και δ) Συμβούλιο Δ.Κ. Πλατανιά.

Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Πάνω Πλατανιά

Ώρα συνάντησης: 10:00

  1. Καθαρισμός Παραλίας Ταυρωνίτη

Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη, β) Αειφόρο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη και γ) Συμβούλιο Τ.Κ. Ταυρωνίτη.

Σημείο Συνάντησης: Μνημείο Ταυρωνίτη

Ώρα συνάντησης: 10:00 πμ

  1. Καθαρισμός Πλατείας Βάσσου & Παραλίας Κολυμβαρίου

Σε συνεργασία με: α) Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Κολυμβαρίου και β) Συμβούλιο Τ.Κ. Κολυμβαρίου.

Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Βάσσου

Ώρα συνάντησης: 10:00 πμ

  1. Καθαρισμός οικισμού – μονοπατιών Ραβδούχα

Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό Σύλλογο Νεολαίας Ραβδούχα, και β) Συμβούλιο Τ.Κ. Ραβδούχα.

Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Ραβδούχα.

Ώρα συνάντησης: 10:00 πμ

Ο Δήμος Πλατανιά καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν ενεργά την ανωτέρω εθελοντική πρωτοβουλία έτσι ώστε όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι η καθαριότητα και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!

Let’ s do it Greece στο Δήμο Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2018» με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 εθελοντές, ενεργοί πολίτες, φορείς, σύλλογοι συντονίζονται σε όλη την Ελλάδα στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Στόχος είναι, μέσα σε μία ημέρα, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας να πραγματοποιήσουν οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης. Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 περισσότεροι από 150.000 εθελοντές θα συντονιστούν ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμη μια χρονιά, με σκοπό να μεταφέρουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού. Ο Δήμος Χερσονήσου συμμετέχει φέτος ενεργά και η Ομάδα Νεολαίας του Δήμου στο πλαίσιο συντονισμού της δράσης καλεί αύριο, Πέμπτη 26 Απριλίου, κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στη μεγάλη εθελοντική οικογένεια, στο δημαρχείο στις Γούρνες στη 13.00 το μεσημέρι. Υπεύθυνος συντονισμού της δράσης έχει οριστεί ο κ. Γιάννης Μηλάκης, εντεταλμένος σύμβουλος Νεολαίας.

Let’ s do it Greece στη Χρυσή

Από το Δήμο Ιεράπετρας συμμετέχουν σχολεία, Σύλλογοι, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών και ο ίδιος ο Δήμος στη δράση “Let’ s do it Greece” . Από την πλευρά του Δήμου λοιπόν η Δ/νση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας οργανώνει μία δράση για να καθαρίσουμε το Νησί μας.

Η μεταφορά των Εθελοντών θα γίνει με σκάφος. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 10 π.μ. από την Αποβάθρα. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα της Υπηρεσίας μας στο 2842090006 και 2842090003 μέχρι και την Παρασκευή 27 Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News