default-image

Ένταση σε δημοτικό σχολείο - Έσπασαν το κινητό της δασκάλας

Κρήτη
Ένταση σε δημοτικό σχολείο - Έσπασαν το κινητό της δασκάλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άναψαν τα... αίματα σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα και με τον κ. Αποστολάκη, προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Έκπαίδευσης, ένα περιστατικό παραβατικότητας ,με μαθητή την περασμένη εβδομάδα και σήμερα οι γονείς του πήγαν στο σχολείο για να δουν την εκπαιδευτικό.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του διευθυντή, ωστόσο κάποια στιγμή η ένταση χτύπησε «κόκκινο» με αποτέλεσμα ένας εκ των γονέων να κινηθεί απειλητικά προς την δασκάλα.

Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ευθύς αμέσως ο διευθυντής του σχολείου, η κατάσταση όμως ήταν ήδη εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα ο πατέρας να πιάσει το κινητό της δασκάλας και να το εκσφενδονίσει.

Στο σχολείο έφθασε και η αστυνομία αν και τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει νωρίτερα, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Α/θμιας  Εκπαίδευσης  Νομού Ηρακλείου.

Για δυσάρεστο περιστατικό έκανε λόγο ο κ. Αποστολάκης, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Πρόκειται για ένα δυσάρεστο περιστατικό, ένα από τα πολλά που συμβαίνουν στα σχολεία και δυστυχώς κάποιες φορές σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα ξεφεύγουν.

Πολλά προβλήματα συμβαίνουν κατά καιρούς στις εκπαιδευτικές κοινότητες και αυτά θα πρέπει να λύνονται πάντα με καλή διάθεση και συνεργασία μεταξύ όλων των πλευρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εκπαιδευτικός μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, για κατάθεση μην αποκλείοντας πλέον η υπόθεση να πάρει και το δρόμο της δικαιοσύνης.

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News