Οι Φυλές "ξαναχτύπησαν" στη Δικαιοσύνης - Το μήνυμα προς το Δήμο

Κρήτη
Οι Φυλές "ξαναχτύπησαν" στη Δικαιοσύνης - Το μήνυμα προς το Δήμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Tα δέντρα δεν είναι αναλώσιμα, οι δημοτικοί "άρχοντες" είναι!"ανάπλαση"=καταστροφή...". Με αυτό το απλό μεν, περιεκτικό δε μήνυμα, επέλεξαν οι "Φυλές" του Πάρκου Γεωργιάδη να παρέμβουν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης του Ηρακλείου, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεση τους στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για "ανάπλαση" στο πάρκο, αλλά και αλλού... 

Χαρακτηριστική είναι η λεζάντα με την οποία συνοδεύουν οι "Φυλές" την εν λόγω φωτογραφία στη σελίδα τους στο facebook, στην οποία φαίνεται το σχετικό πανό που αναρτήθηκε χθες στη λεωφόρο Δικαιοσύνης.

«Σημερινή παρέμβαση των Φυλών του Πάρκου, με αφορμή την εκκίνηση των έργων "ανάπλασης" στη Δικαιοσύνης. Ελπίζουμε τα δένδρα να μην έχουν την ίδια τύχη με αυτά στην Ίδης», αναφέρουν οι Φυλές του Πάρκου, οι οποίες χθες το απόγευμα ανακοίνωσαν ακόμη ότι με αφορμή την έναρξη των εργασιών ανάπλασης στη Δικαιοσύνης, προχωρούν σήμερα Τρίτη σε σχετική παρέμβαση-ενημέρωση των πολιτών.

«Ο Δήμος Ηρακλείου και η υπηρεσία πρασίνου, παρότι διανύουμε περίοδο ανθοφορίας, συνεχίζουν το αλόγιστο κλάδεμα δένδρων, σε όλη την πόλη.

Με αφορμή την εκκίνηση των έργων "ανάπλασης" στη Δικαιοσύνης, και με το φόβο ότι τα δένδρα αυτά θα έχουν την ίδια τύχη με αυτά της Ίδης, οι Φυλές του Πάρκου καλούν σε παρέμβαση- ενημέρωση των πολιτών την Τρίτη 24/4, στις 6μμ απέναντι από τα δικαστήρια στον πεζόδρομο της Βυζαντίου. Καλούμε όλους τους πολίτες σε επαγρύπνηση ώστε να υπερασπιστούν το ελάχιστο πράσινο που έχει απομείνει στην πόλη και αποτελεί ανάσα ζωής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News