Έφυγε ένας αγαπητός δάσκαλος, θλίψη για τον Τάσο Σπέγκα

Κρήτη
Έφυγε ένας αγαπητός δάσκαλος, θλίψη για τον Τάσο Σπέγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 15ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου αποχαιρετά εναν σπουδαίο εκπαιδευτικό.

Φτωχότερη είναι πλέον  η εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου και δη του 15ου Δημοτικού σχολείου.

Και αυτό γιατί έφυγε από τη ζωή ένας ιδιαίτερα αγαπητός και σπουδαίος δάσκαλος. Ο λόγος για τον Τάσο Σπέγκα, που έπειτα από μία μεγάλη και πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία του, χτυπημένος από καρκίνο,  υπέστη πνευμονική εμβολή αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Αποτέλεσμα ήταν το νήμα της ζωής του να κοπεί και πλέον να ξεκινήσει... για το δικό του μοναχικό ταξίδι, βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγο του, επίσης δασκάλα στο ίδιο σχολείο, τα δυο τους παιδιά , συγγενείς, φίλους και φυσικά συναδέλφους.

Θλίψη και στο αγαπημένο του σχολείο, το οποίο και υπηρέτησε με ζήλο, αφοσίωση και αγάπη για πολλά χρόνια, έχοντας μάλιστα διατελέσει κάποια περίοδο και υποδιευθυντής.

 Το τελευταίο αντίο θα το πουν οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκκλησία της Παναγίτσας του Μασταμπά όπου και θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

Να σημειωθεί πάντως ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που το συγκεκριμένο σχολείο, βυθίζεται στο πένθος. Πριν από μήνες, είχε φύγει από την ζωή, ένας εκ των γυμναστών του σχολείου, ο Χρήστος Γκιουζέλης, χτυπημένος και εκείνος από καρκίνο.

Το neakriti.gr εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, με κουράγιο και δύναμη να αντέξει την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News