Κρήτη

Τι απαντά η οικογένεια της ανήλικης στη δικηγόρο του ορθοπεδικού τεχνικού

Η δικηγόρος της οικογένειας απαντά για την "αθωότητα" που υποστηρίζει η συνήγορος του ορθοπεδικού τεχνικού.

Μετά την επιστολή της δικηγόρου του κατηγορούμενου ορθοπεδικού τεχνικού, Αναστασίας Ασπρίδη, η οποία υποστηρίζει την αθωότητα του, η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης απαντά.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρίνα Παναγιωτάκη, διευκρινίζει τόσο την ηλικία της μαθήτριας όταν έγινε το συμβάν, όσο και κάποιες πληροφορίες αναφορικά με τους συνήγορους υπεράσπισης του τεχνικού ορθοπεδικού.

Αναλυτικά η απάντηση:  

«Στην πρώτη ορισθείσα δικάσιμο εμφανίστηκαν τρεις εξ Αθηνών συνήγοροι υπεράσπισης του τεχνικού ορθοπεδικού-κατηγορουμένου και η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος ενός εκ των ως άνω συνηγόρων Αθηνών. Σήμερα δε στο δικαστήριο εμφανίστηκε για πρώτη φορά προς υπεράσπιση δικηγόρος Ηρακλείου. Ως προς τα λοιπά, η ανήλικη ήταν 13 στα 14 έτη και μαθήτρια της Β' γυμνασίου. Σε κάθε περίπτωση την κοινή γνώμη δεν την ενδιαφέρει η ηλικία της ανήλικης αλλά η αθωότητα που χάθηκε!!! Στην δικογραφία που βρίσκεται στον τακτικό ανακριτή Ηρακλείου εις Βάρος του ίδιου και μοναδικού κατηγορουμένου, υπάρχουν έτερα θύματα που κατά το χρόνο τέλεσης της σεξουαλικής παρενόχλησης, ήσαν 12 ετών, μαθήτριες γυμνασίου. Κατά τα λοιπά όλες οι ασελγείς πράξεις του κατηγορουμένου εναντίον των ανηλίκων θυμάτων του, τελέστηκαν εντός του επαγγελματικού του χώρου. Οιοδήποτε άλλο περιστατικό και πρόσωπο δεν συνδέεται μήτε κατ’ ελάχιστον, με τις ως άνω κατηγορίες και τα ανήλικα θύματα.

Επ’ ονόματι και για λογαριασμό των γονέων

Μαρίνα Ζ. Παναγιωτάκη Δικηγόρος Ηρακλείου»

Σχόλια