«Για θύμισέ μου»: Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε ρόλο – έκπληξη

Κρήτη
«Για θύμισέ μου»: Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε ρόλο – έκπληξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός και «μεγάλος» καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, αφήνει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έρχεται στην Κρήτη προκειμένου να μας μιλήσει για το Αλτσχάιμερ.

Ο καλλιτέχνης θα κάνει ένα ρόλο – έκπληξη στην ταινία «Για θύμισέ μου», μία ταινία με βάση της την Κρήτη και σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό πάνω σε μία κατάσταση όπως αυτή της εκφυλιστικής ασθένεια της άνοιας.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης θα δώσει μία διαφορετική νότα στην ταινία η οποία είναι έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερη και μοναδική. Ο καλλιτέχνης στο video που ανέβηκε στο διαδίκτυο, δεν αποκαλύπτει κάτι για το ρόλο που θα διαδραματίσει στην ταινία, ωστόσο εξηγεί το λόγο για τον οποίο συμμετέχει… και αυτό σίγουρα θέλετε να το μάθετε!

Περίληψη ταινίας «Για θύμισε μου»

Ένα group therapy φροντιστών ατόμων με Αλτσχάιμερ συναντιέται με σκοπό να μιλήσει για τους φόβους, τις ενοχές, τις άσχημες και καλές στιγμές που έζησε. Μέσα στο group therapy στις λέξεις πόνου, φόβου και απογοήτευσης βρίσκεται η Ελένη. Η Ελένη είναι μια νέα φροντιστής. Μια φροντιστής, που δε μπορεί να δεχτεί πως η μητέρα της δεν θα την θυμάται. Στιγμές έντονης αγωνίας και πόνου διαδραματίζονται και πρωταγωνιστούν στη ζωή της. Όχι όμως για πολύ. Γιατί έφτασε η ώρα της αποδοχής.

Συντελεστές ταινίας

Παραγωγή: Μαρία Σβολιαντοπούλου

Σενάριο: Μαρία Σβολιαντοπούλου

Σκηνοθεσία: Μαρία Σβολιαντοπούλου, Αντώνης Ρενιέρης

Κάμερα: Μάνος Λιανδράκης

Ήχος: Μάνος Συγλέτος

Μοντάζ: Μάνος Τσουρουνάκης

Μακιγιάζ: Κατερίνα Πάνου

Hair styling: Έλσα Τσαουσάκη

Στυλιστική παρέμβαση: Βέρα Μαθιουδάκη

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρίστος Αδαμάκης

Νομικός Σύμβουλος: Έφη Δρακογιαννάκη

Εσωτερικοί διακοσμητές: Γιάννα Καλαιτζάκη, Ελένη Βασιλικού

Πρωταγωνιστούν: Ανδριανή Αγγελιδάκη, Αμαλία Ζαργιαννάκη

Βασικοί Ηθοποιοί: Γιώργος Κανάκης, Νίκος Βασιλάκης, Πέτρος Φαρσαράκης, Εύα Καλμπάκη, Σταυρούλα Μήλιου, Λιλιάνα Νιταδωράκη, Χάρης Σουλτάτος, Γιώργος Μαυροματης, Πολίνα Βλατάκη, Νίκος Τζουλιαδάκης, Δανάη Τηγανή, Ιωάννα Χωματά, Γιώργος Φραγκιαδάκης, Ειρήνη Τζιράκη, Μαρία Χαλαμπαλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News