Μια ακόμη πρωτιά για την ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Μια ακόμη πρωτιά για την ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, διπλή επιτυχία γιορτάζει η ομάδα της ΚΡΗΤΗ TV.

Το φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα φαίνεται ότι αγαπήθηκε από το κοινό και αυτό αποδεικνύεται από την «Ψηφιακή» αποδοχή του κόσμου, όπου επέλεξε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV είτε μέσω της τηλεόρασης, είτε μέσω Web.

Σήμερα και η ψηφιακή ταυτότητα του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV αποκτά μια έντονη και ανταγωνιστική παρουσία στον χώρο των Social Media, και γενικότερα το διαδίκτυο. Η αποδοχή του προγράμματος διαπιστώνεται από την σταθερή αύξηση της κοινότητας σε Instagram και Facebook του ομίλου, όπου γίνεται η παρουσίαση του ημερήσιου τηλεοπτικού προγράμματος.

Πλέον η ΚΡΗΤΗ TV δεν αποτελεί μόνο βάσει των μετρήσιμων στοιχείων, τον πρώτο περιφερειακό σταθμό της χώρας, αλλά και ένα ανταγωνιστικό ψηφιακό μέσο που μπορεί πλέον να συναγωνιστεί ψηφιακά και πανελλαδικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα του Facebook, η επίσημη σελίδα της ΚΡΗΤΗ TV αποτελεί την νούμερο ένα σελίδα σε ποσοστά αλληλεπίδρασης με τους χρήστες που την παρακολουθούν. Ενώ σε θέση κατάταξης στην δυναμική των σελίδων, βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, σε πανελλαδικό επίπεδο. Ενώ σύμφωνα με τα google analytics, από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα έχει σημειωθεί 48% αύξηση σε προβολές σελίδας της επίσημη ιστοσελίδας cretetv.gr.

Όπως δηλώνουν εκπρόσωποι του ομίλου, η επιβράβευση από τον κόσμο είναι η κινητήριος δύναμη για την παραγωγή όχι μόνο ενός ποιοτικού, αλλά πάνω από όλα γεμάτο Κρήτη, Τηλεοπτικού Προγράμματος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News