Δικηγόρος ορθοπεδικού τεχνικού: Είναι αθώος - Εμπλέκεται και άλλο άτομο στην υπόθεση

Κρήτη
Δικηγόρος ορθοπεδικού τεχνικού: Είναι αθώος - Εμπλέκεται και άλλο άτομο στην υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την δική της εκδοχή για την υπόθεση με τον Ηρακλειώτη τεχνικό ορθοπεδικών μηχανημάτων, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών παραθέτει στο neakriti.gr η μια εκ των δικηγόρων του κατηγορούμενου Αναστασία Ασπρίδη, η οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι στην υπόθεση με το ανήλικο κορίτσι φέρεται να εμπλέκεται ένα ακόμη άτομο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου στη Νεάπολη, όπου επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο ο κατηγορούμενος για μία από τις περιπτώσεις αποπλάνησης στις οποίες και φέρεται να εμπλέκεται, πήρε αναβολή λόγω κωλύματος από την πλευρά της υπεράσπισής του κατηγορουμένου.

Η δικηγόρος των Αθηνών μαζί με τον κ. Δημήτρη Δανιήλ που έχουν αναλάβει την υπόθεση στην υπεράσπιση του ορθοπεδικού τεχνικού αναφέρει αναλυτικά στο neakriti.gr:

«Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί ο λόγος στον … Δεν έχουμε κάνει καμία δημόσια δήλωση, και προκειμένου να προστατευτεί και ο …. και η οικογένεια του και οι εγγύτεροι συγγενείς που βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης και το σημαντικότερο τα ανήλικα παιδιά του θέλουμε να δηλώσουμε ότι καταρχήν: 

Είναι αθώος ,αρνείται όλες τις κατηγορίες, έχει καταθέσει μηνύσεις και κατά των άλλων προσώπων που έχουν καταθέσει εις βάρος του για παρόμοια αδικήματα και λοιπών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και τα οποία είναι και δημόσια πρόσωπα και απλοί πολίτες.

Και οι υποθέσεις αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε περαιτέρω στοιχεία για τις μηνύσεις αφού η προανάκριση είναι γνωστό ότι είναι μυστική .

Όσον αφορά τη σημερινή υπόθεση θέλουμε να δηλώσουμε καταρχήν ότι η ανήλικη δεν ήταν 13 ετών το 2015, όπου φέρεται ότι έχει τελεστεί το αδίκημα , αλλά ήταν 15 ετών. Η ανήλικη συνοδεύονταν από τους γονείς της πάντοτε και αυτό προκύπτει και από τη δικογραφία. Βέβαια αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των γονέων της για το αδίκημα, παραμέληση εποπτείας ανηλίκου εάν και εφόσον έχει τελεστεί από την δική μας πλευρά το αδίκημα και το οποίο άμεσα ο πελάτης μου προτίθεται να αναφέρει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Και το σημαντικότερο που θέλω να τονίσω κατ’ εντολή του πελάτης μου είναι ότι στην ίδια δικογραφία φέρεται ως κατηγορούμενος και άλλο ένα πρόσωπο το οποίο έχει αποβιώσει , ήταν ηλικιωμένος, όχι συγγενής και φιλοξενούνταν κατά περίεργο τρόπο στην οικία της ανήλικης για μεγάλο χρονικό διάστημα και η ανήλικη έχει κατηγορήσει και αυτόν και η ποινική δίωξη ως προς αυτόν δεν ασκήθηκε διότι έχει αποβιώσει.

Μας κάνει εντύπωση που η Πολιτική Αγωγή ουδέποτε έχει αναφερθεί στον ηλικιωμένο που φιλοξενούνταν στο σπίτι και τον οποίο κατηγόρησε η ανήλικη για ίδιες και βαρύτερες κατηγορίες.

Τέλος θα θέλαμε να αναφερθούμε και στο γεγονός ότι υπάρχουν και ζουν στην Κρήτη τα ανήλικα παιδιά του κατηγορουμένου , τα οποία έχουν γίνει βορά στο βωμό της δημοσιότητας, από την πλευρά της Πολιτικής Αγωγής και αυτά θέλουμε να προστατεύσουμε και γι αυτό προχωρήσαμε σε αυτές τις δηλώσεις.

Η εμπιστοσύνης μας στην δικαιοσύνη είναι απόλυτη και η υπόθεση θα κριθεί όχι από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσής αλλά από το αρμόδιο δικαστήριο. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς επιφυλασσόμεθα για να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας για την προστασία του προσώπου της τιμής και της υπόληψης του κατηγορούμενου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News