default-image

Θα ισχύσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις τον Μάιο στην Κρήτη;

Κρήτη
Θα ισχύσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις τον Μάιο στην Κρήτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι απόφαση έχει ληφθεί για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις στα καταστήματα της Κρήτης;

Σύγχυση προκάλεσε στους καταναλωτές η είδηση για ενδιάμεσες εκπτώσεις στην υπόλοιπη χώρα, καθώς αλλεπάλληλες ήταν οι ανακοινώσεις για τη νέα εκπτωτική περίοδο.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις όμως δεν θα ισχύσουν στην Κρήτη όπως διευκρινίζουν οι έμποροι αφού ήδη έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Δεν θα γίνουν εκπτώσεις στην Κρήτη

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσε για το θέμα ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών συλλόγων Κρήτης Μανώλης Κουμαντάκης «την απόφαση για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις την παίρνουν οι αντιπεριφερειάρχες. Με απόφαση των αντιπεριφερειαρχών στην Κρήτη και τη σύμφωνη γνώμη των εμπόρων οι ενδιάμεσες εκπτώσεις πραγματοποιήθηκαν ήδη από τις 1-15 Μαρτίου και τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά και μια Κυριακή. Η απόφαση για τις εκπτώσεις λαμβάνεται κάθε χρόνο».

Σε άλλες περιοχές της χώρας η ενδιάμεση ανοιξιάτικη εκπτωτική περίοδος, θα ισχύσει από την Τετάρτη 2 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 15 Μαΐου. Η απόφαση όμως δεν βρίσκει σύμφωνους τους εμπόρους στην Κρήτη αφού σύμφωνα με τον κ.Κουμαντάκη «η απόφαση για εκπτώσεις το Μάρτιο ελήφθη για να μην συμπίπτει με την αρχή της σεζόν, στις αρχές Μαΐου. Η εκποίηση θα πρέπει να γίνεται στο τέλος της σεζόν και όχι στην αρχή της σεζόν».

Σύμφωνα με τον κ.Κουμαντάκη την απόφαση αυτή θα ακολουθήσουν και οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News