default-image

Αλλάζει και πάλι ο καιρός με βοριάδες και πιθανότητα βροχών

Κρήτη
Αλλάζει και πάλι ο καιρός με βοριάδες και πιθανότητα βροχών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αφρικανική σκόνη αλλάζει και πάλι ο καιρός στην Κρήτη που μοιάζει με σκωτσέζικο ντουζ.

Υποχωρεί σταδιακά η αφρικανική σκόνη που είχε διαμορφώσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στην Κρήτη ενώ τις επόμενες ημέρες ο καιρός επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ την Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις βραδινές ώρες στην Κρήτη με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο νησί μας

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν αποκλείεται να σημειωθούν καταιγίδες.

Αναλυτικά σύμφωνα με το meteo.gr:

Την Παρασκευή αναμένεται αίθριος καιρός στο Ηράκλειο με θερμοκρασία ως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους. Για το Σάββατο συννεφιά, θερμοκρασίας έως 18 βαθμούς και βορειοδυτικοί άνεμοι 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή αναμένεται καλός καιρός με θερμοκρασία έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιάδες. Το πρωί του Σάββατου θα υπάρχει το πρωί περιορισμένη ορατότητα ενώ στη συνέχεια καλός καιρός με θερμοκρασία έως 19 βαθμούς Κελσίου και βοριάδες με ένταση έως μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο αναμένεται την Παρασκευή ηλιοφάνεια, θερμοκρασία έως 19 βαθμούς και ασθενείς άνεμοι. Το Σάββατο υπάρχει  μικρή πιθανότητα βροχής , θερμοκρασία έως 17 βαθμοί Κελσίου και βοριάδες έως 5 μποφόρ.

Αγ. Νικόλαος

Την Πέμπτη το βράδυ υπάρχει πιθανότητα ασθενούς βροχής ενώ την Παρασκευή καλός καιρός και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς. Συννεφιά προβλέπεται για το Σάββατο, βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News