Κρήτη

Όταν ένα βραβείο κάνει ευτυχισμένο ένα μικρό παιδί

Η Κίτρινη Αποστολή μας έχει συνηθίσει κατά καιρούς σε αξιόλογες δράσεις πάντα κοντά στο πλευρό ανθρώπων, που δοκιμάζονται με κάθε τρόπο. Και αυτήν την φορά κατάφερε ένα μικρό θαύμα για ένα μικρό πρωταγωνιστή της ζωής.


Η εθελοντική ομάδα κατάφερε να αποσπάσει μια σημαντική διάκριση στην οποία και συμπεριλαμβανόταν και ένα χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ .


Τα μέλη της λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν τα χρήματα να δοθούν σε έναν πιτσιρικά που περνάει δύσκολες ώρες αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.


Επειδή ο μικρός μάλιστα προέρχεται από φτωχή οικογένεια και οι συνθήκες να μένει σε ένα σπίτι με υγρασία και μούχλα δεν ήταν οι ενδεδειγμένες αποφασίστηκε να δοθεί έμφαση στις συνθήκες διαβίωση και συγκεκριμένα στο παιδικό δωμάτιο.


Τι αναφέρει η «Κίτρινη Αποστολή» που κατάφερε για μια ακόμη φορά να χαρίσει απλόχερα χαμόγελα σε μία οικογένεια που περνάει δύσκολες ώρες.


«Πριν από λίγους μόνο μήνες η Κίτρινη Αποστολή κέρδισε μια σημαντική διάκριση και βραβεύτηκε πρώτη στην Ελλάδα για εργαζόμενους που παράγουν κοινωνικό έργο μετά το πέρας της εργασίας τους!!!
Όταν μας ανακοινώθηκε ότι μαζί με το βραβείο θα πάρουμε και 500€ (λίγο παράξενο για μας που δεν χρησιμοποιούμε χρήματα σε ότι κάνουμε), για να πραγματοποιήσουμε μια δράση μας, το μυαλό μας αμέσως πήγε σε ένα μικρό μας φίλο που περνάει μια μικρή περιπέτεια υγείας!! Αλλά εμείς οι μικροί δεν μασάμε.....και σύντομα θα επανέλθουμε πιο δυνατοί!!
Επειδή ο μικρός προέρχεται από φτωχή οικογένεια και οι συνθήκες να μένει σε ένα σπίτι με υγρασία και μούχλα δεν ήταν οι ενδεδειγμένες αποφασίσαμε πριν φτιάξουμε και εξοπλίσουμε το παιδικό δωμάτιο να βάφουμε και να μονώσουμε όλο το σπίτι. Το βάψιμο έγινε... η μόνωση θα γίνει πιο καλοκαίρι για να γίνει καλύτερα ( τα υλικά υπάρχουν).
Στο κομμάτι των υλικών για το βάψιμο και τη μόνωση ο Marinos Meronianakis έκανε πάλι το θαύμα του και μας τα πρόσφερε όλα απλόχερα!!!
Μετά περάσαμε στο επόμενο στάδιο που ήταν να εξοπλίσουμε το δωμάτιο του μικρού μας φίλου!!! Τα πράγματα αγοράστηκαν και με την πολύτιμη βοήθεια του Nikos Braxaswtakhs που βοήθησε να συναρμολογηθούν τα έπιπλα ( μας πήρε 6 ώρες) βγήκε το αποτέλεσμα που βλέπετε!!!
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία που δουλεύω που με την πολύτιμη βοήθεια της κάναμε ένα παιδί ευτυχισμένο!!!
Είς τό επανιδείν»!!!

Σχόλια