Απόβαση το μεσημέρι στην περιφέρεια για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Κρήτη
Απόβαση το μεσημέρι στην περιφέρεια για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητούμε να νοιώθουμε ασφαλείς, εργαζόμενοι και ασθενείς εντός του νοσοκομείου, λένε στο Ράδιο 98,4.

Εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων, της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, του Δήμου και περιφερειακοί Σύμβουλοι, ζητούν τη στήριξη παρέμβαση του Περιφερρειάρχη για την υποστελέχωση του νοσοκομείου με την ελλειπή χρηματοδότηση του που έχει ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία του συνόλου των κλινικών και των χειρουργείων.

Ακολουθεί την Πέμπτη το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας φορέων και πολιτών.

«Ζητούμε προσωπικό και ασθενείς να νοιώθουμε ασφαλείς εντός του νοσοκομείου» λέει ενδεικτικά στο Ράδιο 98,4 ο γιατρός – χειρούργος και αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Νίκος Μουδατσάκης.

Μιλά για τα μειωμένα χειρουργεία, την υπολειτουργία όλων των κλινικών,  τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δεν «λείπουν» από το νοσοκομείο, το διοικητικό προσωπικό αλλά και τους εργατοτεχνίτες που δεν υπάρχουν κι είναι απαραίτητοι στο νοσοκομείο.

«Όσες φορές και αν τα έχουμε πει, δεν μας άκουσε κανείς. Τώρα η κοινωνία έχει το λόγο για την υγεία της» λέει επίσης στο Ράδιο 98,4 ο Γιώργος Μανουσάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News